Huis verkopen Woerdense Verlaat

Uw huis in Woerdense Verlaat goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Woerdense Verlaat zonder onzekerheden? Vrijblijvend een passend bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Woerdense Verlaat met zekerheid?

Overweegt u uw huis te verkopen in Woerdense Verlaat, zonder u een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar waaraan u uw woning direct kunt verkopen. U kunt een passend bod krijgen op elke soort woning, ongeacht de staat. Van appartementen, rijtjeswoningen en vrijstaande huizen, tot aan landhuizen, villa’s, bungalows en hoekhuizen. Ook als u in Nieuwkoop, Kockengen, Kamerik of elders in de regio een huis wenst te verkopen, kunt u terecht bij Sons Real Estate.

Een passend bod op elk soort huis in de regio

Als u een huis wilt verkopen in Woerdense Verlaat of omgeving, dan kunt u een passend bod krijgen van Sons Real Estate. Ongeacht het type woning of de staat van onderhoud is het mogelijk de verkoop al binnen een week rond te krijgen. Het bod dat wij doen is altijd zonder enig voorbehoud van financiering. Zo kunnen wij uw woning in alle gevallen volledig uit eigen middelen aankopen. De waarde van uw huis in Woerdense Verlaat bepalen we op basis van verschillende factoren. Daarbij zijn de onderhoudsstaat, algehele afwerkingsniveau, eventuele renovaties en/of verbouwingen van belang. 

Snel verkooptraject met flexibele voorwaarden

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan nemen we gelijk de stappen om over te gaan in het verkooptraject. Zo is de koopovereenkomst en overige documenten snel opgemaakt en kan de verkoop al binnen één week worden gerealiseerd. Daarnaast zijn we altijd zeer flexibel in de voorwaarden en is er veel mogelijk in overleg. U kunt bijvoorbeeld de overdrachtsdatum bepalen, maar ook is het mogelijk om inboedel te laten staan zoals zware kasten, bedden of ander meubilair. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw woning na verkoop terug te huren. Voordeel is tevens dat u geen enkele kosten betaalt voor de verkoop aan ons. Er is dus geen sprake van een courtage, vast tarief of andere makelaarskosten. Bent u benieuwd welk bod wij kunnen doen op uw huis in Woerdense Verlaat of omgeving? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!