Huis verkopen Westerhaar Vriezenveensewijk

Uw huis in Westerhaar Vriezenveensewijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen in Westerhaar Vriezenveensewijk of elders in de regio? Vraag vandaag nog een bod aan. Dit is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Westerhaar Vriezenveensewijk

Heeft u plannen om uw huis te verkopen in Westerhaar Vriezenveensewijk, Sibculo, Vroomshoop, De Pollen of omgeving aan een opkoper? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. Als vastgoedmaatschappij doen we graag een bod op uw woning. We brengen een uitstekend bod uit zonder financieringsvoorbehoud. U gaat een flexibel verkooptraject tegemoet. Van hoge makelaarskosten, onzekerheid en verrassingen achteraf is geen sprake. Doe vandaag nog een aanvraag. Dit is geheel vrijblijvend en ieder type woning komt hiervoor in aanmerking.

De voordelen van een directe verkoop aan een makelaar

Een reguliere verkoop van een woning gaat meestal gepaard met hoge makelaars- en notariskosten, een langdurig verkooptraject en tussenkomst van derden. Bij Sons Real Estate daarentegen, kunt u terecht voor een flexibele verkoop zonder onzekerheden. We kopen woningen voor eigen rekening. Hierdoor geniet u van verschillende voordelen. We geven u bijvoorbeeld inspraak bij het bepalen van de overdrachtsdatum. Verder heeft u de mogelijkheid om het huis terug te huren na de verkoop. Bovendien is het in de meeste gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe inboedel. Voor alle typen woningen kunt u een aanvraag doen, of het nu om een boerderij, villa, tussenwoning, vrijstaande woning, tiny house of appartement gaat.

Een ervaren taxateur en een uitstekend bod

U kunt ervan uitgaan dat we een uitstekend bod doen op uw woning zonder voorbehoud van financiering. Om de waarde van uw woning nauwkeurig te kunnen bepalen, komt één van onze ervaren taxateurs graag bij u langs voor een opname op locatie. De taxateur houdt tijdens de taxatie onder meer rekening met de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast kijken we naar de verkoopprijs van vergelijkbare huizen die reeds in de omgeving zijn verkocht. We kunnen u op korte termijn een indicatie geven. Bent u nieuwsgierig en wilt u snel uw huis verkopen in of nabij Westerhaar Vriezenveensewijk? We zijn telefonisch en via het online contactformulier bereikbaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!