Huis verkopen Weerselo

Uw huis in Weerselo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis op korte termijn verkopen in Weerselo of omgeving? Doe direct een vrijblijvende en kosteloze aanvraag. U ontvangt snel een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Weerselo

Heeft u plannen om uw huis te verkopen in Weerselo, Saasveld, Oldenzaal, Rossum of elders in de regio aan een opkoper? Dan staat Sons Real Estate voor u klaar. Als vastgoedmakelaar doen we een uitstekend bod op uw woning. Hierbij is geen sprake van financieringsvoorbehoud en u komt achteraf niet voor verrassingen te staan. We kunnen u deze flexibiliteit bieden omdat we uw woning direct voor eigen rekening kopen zonder tussenkomst van derden. U bent vrij van onzekerheden en kunt ons voor ieder type woning benaderen.

Een directe verkoop aan een makelaar

In tegenstelling tot een regulier verkooptraject, komt er bij ons geen derde partij tussen en kopen we uw woning in Weerselo voor eigen rekening. Dit brengt voor u verschillende voordelen met zich mee. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen hoge makelaars- of notariskosten te betalen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de datum van overdracht naar eigen wens vast te stellen of om uw huis terug te huren na de verkoop. Hiermee zal de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk verlopen. U kunt eventueel zware inboedel in de woning laten staan. U bent verzekerd van een marktconform bod zonder voorbehoud van financiering.

De waardebepaling

Om een bod uit te kunnen brengen, voeren we een nauwkeurige taxatie uit. Eén van onze ervaren taxateurs zal snel voor u aan de slag gaan. Nadat alle factoren – zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van de woning –  in kaart zijn gebracht die van invloed zijn op de woningwaarde, brengen we een uitstekend bod uit. Of u ons nu benadert voor de verkoop van uw boerderij, villa, appartement, tussenwoning of tiny house, wij helpen u graag. U kunt voor ieder type woning een vrijblijvende aanvraag doen. Wilt u graag op korte termijn uw huis verkopen in of rondom Weerselo? Laat dan via het online contactformulier uw gegevens bij ons achter of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!