Huis verkopen Wanneperveen

Uw huis in Wanneperveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of nabij Wanneperveen? U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. Ontvang binnen één dag een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Wanneperveen

Wilt u snel uw huis verkopen in Wanneperveen, Meppel, Giethoorn, Nijeveen of elders in de omgeving? Dan moet u bij Sons Real Estate zijn. Als vastgoedmakelaar doen we graag een bod op uw woning. We kopen alle soorten woningen en brengen een uitstekend bod uit zonder voorbehoud van financiering. Omdat we woningen kopen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden, kunnen we u een zorgeloos en flexibel verkooptraject garanderen. Neem contact met ons op, dan staan we u vriendelijk te woord.

Een passend bod en een snelle waardebepaling

Als u graag op korte termijn uw huis wilt verkopen, is een directe verkoop aan een vastgoedmakelaar een aantrekkelijke keuze. U kunt er namelijk vanuit gaan dat het verkooptraject vlot verloopt. Nadat u een vrijblijvende aanvraag heeft gedaan, brengen we u in contact met een ervaren taxateur. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen we de waarde van uw woning snel vaststellen. Tijdens de taxatie kijken we onder meer naar de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. De taxateur geeft u snel een indicatie en maakt graag een afspraak voor de opname van uw woning op locatie. We brengen een uitstekend bod uit zonder financieringsvoorbehoud.

Een flexibel traject voor ieder type woning

Of u nu een villa, boerderij, tussenwoning, appartement, of tiny house wilt verkopen, wij helpen u graag. Ongeacht het type woning en de onderhoudsstaat kunt u bij ons terecht. Wanneer uw huis toe is aan een renovatie, is dat geen enkel probleem. Mocht het nodig zijn, kunnen we zelf voor een eventuele onderhoudsbeurt zorgen na de verkoop met behulp van onze bouwafdeling. Als u akkoord gaat met ons bod, gaat u een flexibel verkooptraject in zonder onzekerheden. U krijgt niet te maken met hoge makelaars- of notariskosten, heeft inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum en kunt eventueel de woning terughuren na de verkoop. Wilt u direct uw huis verkopen in of nabij Wanneperveen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!