Huis verkopen Vijlen

Uw huis in Vijlen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Vijlen zonder verkoopstress of onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Vijlen

Wilt u uw huis verkopen in Vijlen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie waaraan u snel uw huis kunt verkopen. U kunt aan ons elk soort huis aanbieden, ongeacht de staat, formaat of ligging. Een van onze taxateurs komt graag langs op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling, waarna we al binnen één werkdag een bod zonder enig voorbehoud uitbrengen. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u uw huis zorgeloos verkopen in Vijlen of in Vaals, Mechelen, Epen of elders.

Uw huis geheel kosteloos verkopen aan een vastgoedkoper

Als u snel uw huis wilt verkopen in of nabij Vijlen, dan kunt u kiezen voor een regulier verkooptraject via een makelaar of u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Een directe verkoop aan Sons Real Estate kent veel voordelen ten opzichte van een regulier verkooptraject. Zeker als u op zeer korte termijn uw huis dient te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan ons een uitkomst. Zo kan de verkoop al binnen een week rond zijn en hoeft u geen enkele makelaarskosten of andere kosten af te dragen. Op die manier kunt u op een geheel kosteloze manier uw huis verkopen in Vijlen of omgeving.

Altijd flexibele voorwaarden

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan bent u altijd verzekerd van een flexibele verkoop. Zo zijn we als vastgoedkoper zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden, zodat u op een zorgeloze manier uw huis in Vijlen kunt verkopen voor een goede prijs. Zo is het bij ons mogelijk om de overdrachtsdatum vast te stellen en kunt u ongewenste inboedel gerust laten staan. We komen u dan ook graag tegemoet, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Vijlen of omstreken. Naast dat u verzekerd bent van een flexibele verkoop, heeft u veel opties. Als u bijvoorbeeld uw huis wilt verkopen, maar er vervolgens wel voor een geruime tijd in wilt blijven wonen, dan is terugverhuur mogelijk. Heeft u al een andere woning en wilt u direct een aanbetaling ontvangen? Na het tekenen van de koopovereenkomst, is dat altijd bespreekbaar. Benieuwd naar ons bod? Dien vandaag nog een aanvraag in voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!