Huis verkopen Vianen

Uw huis in Vianen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Vianen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Vianen

Snel uw huis verkopen in Vianen of omliggende plaatsen zoals IJsselstein, Nieuwegein of Lexmond? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk soort woning, ongeacht de staat of locatie. Na een vlotte waardebepaling zorgen we voor een bod, zonder enig voorbehoud. Daarnaast verzekeren we huiseigenaren van een zorgeloos verkooptraject, zonder onzekerheden. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw woning in Vianen? Laat dan uw gegevens achter.

Uw woning in Vianen taxeren

Wilt u snel uw huis in Vianen verkopen en bent u benieuwd naar de huidige waarde? We komen graag bij u langs voor een taxatie. U kunt dan ook vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw woning. Bij het taxeren van uw woning nemen we het soort woning, de locatie en reeds verkochte vergelijkbare woningen mee in de berekening. Tijdens een fysieke opname bekijken we de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Betreft het een woning in een gedateerde staat? Dan worden de kosten voor eventuele renovaties of verbouwingen, zoals een serre of een dakkapel, meegenomen in de berekening. Vervolgens brengen we een definitief bod uit, zonder enig voorbehoud. 

Een kosteloos flexibel verkooptraject

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een flexibele verkoop van uw woning in Vianen, zonder dat u makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Er is dan ook geen sprake van een courtage of een andere provisie. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, kunt u dan ook flink besparen. Daarnaast kunnen wij u als opkopende vastgoedmakelaar veel tegemoetkomen, zodat u verzekerd bent van een soepel verkooptraject. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum te overleggen, als u uw woning niet direct kunt of wilt opleveren. Een directe oplevering is uiteraard mogelijk. Heeft u inboedel zoals kasten, tafels of stoelen staan in uw huidige woning, maar kunt u dit niet meenemen naar de volgende woning? U kunt dit gerust laten staan. Of het nu gaat om een vrijstaand huis, rijtjeswoning, een flat appartement of een ander soort huis. Aan Sons Real Estate kunt u uw huis kosteloos verkopen in Vianen. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!