Huis verkopen Veere

Uw huis in Veere goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Veere zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Soepel uw huis verkopen in Veere?

Wilt u uw huis verkopen in of nabij Veere, zonder dat u een langdurig en onzeker traject in hoeft te gaan? Sons Real Estate koopt uw woning direct voor eigen rekening. Als landelijk actieve vastgoed opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed, ongeacht de staat of locatie. We brengen dan ook direct een bod uit, zonder enig voorbehoud. Na de verkoop kunt u gerust in uw woning blijven, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Ook als u uw huis wilt verkopen in Arnemuiden, Serooskerke of Gapinge, kunt u vrijblijvend een bod ontvangen.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Als u graag uw woning in Veere direct op korte termijn voor een goede prijs wilt verkopen, dan biedt een verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Als opkoper nemen we uw woning dan ook direct af uit eigen middelen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw verouderd vrijstaand huis of rijtjeswoning, maar ook op uw appartement of tiny house in nieuwstaat, doen we graag een bod. De staat van uw woning is dan ook minder van belang. Na een vlotte waardebepaling zorgen we voor een passend bod, zonder enig voorbehoud. Een bouwkundige keuring is bovendien geen onderdeel van de taxatie. Voordeel is dat we geen makelaars- of notariskosten in rekening brengen en we zijn flexibel in de verkoopvoorwaarden, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Veere.

Waarde van uw woning in Veere bepalen

Om de waarde van uw woning in Veere te bepalen, taxeren we uw woning op verscheidene factoren. Daarbij zijn de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau het meest van belang. Betreft het een woning in een gedateerde staat, maar heeft u de woning onlangs gerenoveerd of verbouwd? Dan nemen we dit uiteraard mee in de berekening. Afhankelijk van het soort woning, de locatie en andere gegevens, brengen we een goed bod uit op uw woning. Gaat u daarmee akkoord? Dan kunnen we snel schakelen. Zo kunt u al binnen één week uw huis verkopen in Veere. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen? U kunt online vrijblijvend een aanvraag doen of neem telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!