Huis verkopen Usselo

Uw huis in Usselo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Usselo of omgeving? Vraag geheel gratis een vrijblijvend een bod aan. U bent verzekerd van een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Usselo

Wilt u graag binnen een kort tijdsbestek uw huis verkopen in Usselo, Enschede, Hengelo, Beckum, Twekkelo of elders in de regio? Sons Real Estate kan u dan uitstekend van dienst zijn. Sons Real Estate is als vastgoedmakelaar landelijk actief en koopt alle typen woningen direct voor eigen rekening. We garanderen u een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud en een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden. Neem direct contact met ons op. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

De voordelen van een directe verkoop aan een makelaar

Bij een regulier verkooptraject krijgt u te maken met een langdurig traject, is er tussenkomst van derden en worden er vaak hoge makelaars- en notariskosten in rekening gebracht. Bij ons daarentegen, kunt u uw woning direct verkopen zonder dat achteraf voor verrassingen komt te staan. We kopen uw woning direct voor eigen rekening, u betaalt geen makelaars- of notariskosten en we brengen op korte termijn een uitstekend bod uit. Bovendien heeft u inspraak bij het vaststellen van de datum van overdracht en is het mogelijk om het huis na de verkoop terug te huren. We streven naar een zorgeloos, flexibel en vlot verlopend verkooptraject.

Een snelle waardebepaling door een ervaren taxateur

Voor ieder type woning kunt u een vrijblijvende aanvraag doen. Of u ons nu een villa, boerderij of appartement in nieuwstaat of een tussenwoning, tiny house of landhuis in verouderde staat wilt verkopen: wij staan voor u klaar. Eén van onze ervaren taxateurs gaat snel voor u aan de slag met de taxatie van uw woning. Op basis van factoren zoals het afwerkingsniveau en de verkoopprijs vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving werden verkocht, kunnen we u op korte termijn al een indicatie geven van de woningwaarde. Als u uw huis wilt verkopen in Usselo of omgeving en nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, kunt u direct contact met ons opnemen. We zijn telefonisch en via het online contactformulier te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!