Huis verkopen Udenhout

Uw huis in Udenhout goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Udenhout zonder onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Udenhout

Wilt u uw huis verkopen in Udenhout of plaatsen in de regio, zoals Berkel-Enschot, Oisterwijk of Haaren? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate als landelijk actieve vastgoedmakelaar de partij, wanneer u een snelle verkoop wenst. Na een snelle taxatie zorgen wij voor een passend bod, zonder enig voorbehoud. Op die manier heeft u direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Wilt u weten hoeveel u kunt ontvangen voor uw woning in of nabij Udenhout? Neem direct contact op Sons Real Estate voor een vrijblijvende waardebepaling.

Een flexibel en snel verkooptraject aan Sons Real Estate

Als u genoodzaakt bent uw huis op korte termijn te verkopen in Udenhout, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Ook als simpelweg direct zekerheid wilt, zonder dat u te maken krijgt met meerdere bezichtigingen en/of biedingen, dan is een verkoop aan ons uw beste optie. Wij verzekeren huiseigenaren van een zowel snel en flexibel verkooptraject, ongeacht het type woning. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een appartement of studio, maar ook als u een vrijstaand huis of een rijtjeswoning heeft, doen wij een bod. Zo is ons bod in alle gevallen vrij van financiering en daarmee ook zonder enig voorbehoud. Dat is het voordeel waarvoor u kiest.

franeker

Geen makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief

Aangezien wij uw woning in Udenhout of omgeving direct kopen voor eigen rekening, hoeft u geen enkele makelaarskosten te betalen. Wij doen vrijblijvend een bod en bij akkoord is er geen sprake van een provisie, vast tarief of een courtage. Op die manier kunt u al gauw duizenden euro’s besparen, als u dit vergelijkt met een regulier verkooptraject via een makelaar. Naast dat u geen enkele kosten voor de verkoop betaalt, kunt u rekenen op flexibele voorwaarden. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum te bepalen, zodat de overgang naar uw nieuwe woning soepel kan verlopen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige woning te huren na verkoop. Als u bijvoorbeeld uw huis genoodzaakt moet verkopen in Udenhout, maar er wel graag wilt blijven, dan is dit een prachtige optie. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Sons Real Estate? Neem telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!