Huis verkopen Tholen

Uw huis in Tholen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning goed en snel verkopen in Tholen? Of heeft u een huis in Sint-Maartensdijk, Poortvliet, Sint-Annaland of Halsteren? Sons Real Estate is dé woningopkoper voor alle soorten woonhuizen in en rondom Tholen. Wij kopen onder andere kluswoningen, verhuurde huizen, nieuwbouw huizen, bestaande bouwwoningen, studio's, kavels en nog veel meer. Heeft u interesse? Vraag dan een gratis en vrijblijvend bod aan! Dit verplicht u werkelijk tot niets en u ontvangt het bod binnen een dag.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Tholen?

Uw huis snel en goed verkopen in Tholen? Of heeft u een huis in Sint-Maartensdijk, Poortvliet, Sint-Annaland of Halsteren? Sons Real Estate is dé woningopkoper voor alle soorten woonhuizen in en rondom Tholen. Wij kopen onder andere kluswoningen, verhuurde huizen, nieuwbouw huizen, bestaande bouwwoningen, studio’s, kavels en nog veel meer. Heeft u interesse? Vraag dan een gratis en vrijblijvend bod aan. Dit verplicht u tot niets en u kunt binnen een dag een bod verwachten.

Een snelle verkoop aan Sons Real Estate

Wilt u uw huis verkopen in Tholen of in de buurt? Als u behoefte heeft aan een snelle verkoop met directe zekerheid, dan biedt een verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. In vergelijking met een conventionele verkoop via een makelaar, ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud of een bouwkundige inspectie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiering van het bod en is de staat van uw woning van minder belang. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor eventuele verborgen gebreken in uw huis en staan open voor de aankoop van elk type woning. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over makelaars- of notariskosten, aangezien deze volledig voor onze rekening komen.

Voorschot op woning en terugverhuur is mogelijk

Moet u noodgedwongen uw huis verkopen in Tholen, maar wilt u nog een tijdje in de woning blijven wonen, bijvoorbeeld om een overgangsperiode te overbruggen? Met een directe verkoop aan ons is dat mogelijk. U verkoopt uw woning en kunt er rustig blijven wonen. Heeft u behoefte aan een aanbetaling voor bijvoorbeeld nieuwe meubels of een renovatie? Na het ondertekenen van de koopovereenkomst is dit in de meeste gevallen bespreekbaar. Als u van plan bent uw huis te verkopen in Tholen en kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan staan wij klaar om u van dienst te zijn. Dien vandaag nog een aanvraag in voor een kosteloze waardebepaling ter plaatse.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!