Huis verkopen Stompwijk

Uw huis in Stompwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen in de buurt van Stompwijk? Sons Real Estate koopt woningen zonder enig voorbehoud. Hiervoor kunt u geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Stompwijk

Wilt u uw huis verkopen in Stompwijk, Voorschoten, Zoeterwoude, Leidschendam of een andere plaats in de omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedonderneming. U kunt bij ons terecht voor een directe verkoop van elk type woning. We doen een uitstekend bod zonder enig voorbehoud. Er is geen tussenkomst van derden en we kopen woningen voor eigen rekening. Bij ons kunt u kosteloos en zonder verplichtingen een aanvraag doen. 

Een vlot traject

Het verkooptraject begint bij uw aanvraag. Een aanvraag doen is geheel gratis en verplicht u tot niets. Hierna kunt u op korte termijn een uitstekend bod verwachten op uw woning. We brengen een bod uit zonder enig financieringsvoorbehoud. Vervolgens gaan we aan de slag met de taxatie. Dit wordt nauwkeurig, maar vlot uitgevoerd door een van onze ervaren taxateurs. Om de woningwaarde vast te kunnen stellen, kijken we naar onder andere het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Na de taxatie doen we een bod. Wanneer u met ons voorstel akkoord bent gegaan, zorgen we ervoor dat het verdere traject vlot wordt doorlopen.

Financiële voordelen en gunstige voorwaarden

Op financieel gebied heeft een verkooptraject bij Sons Real Estate verschillende voordelen. Allereerst hoeft u bij ons geen hoge makelaarskosten te betalen. Ook de notariskosten nemen we voor eigen rekening. We proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Het kan bijvoorbeeld voordelig zijn om het huis terug te huren na de verkoop. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar uw eigen voorkeur vast te stellen. We streven naar flexibiliteit en een zorgeloos verkooptraject. Bent u van plan om uw huis te verkopen in of rondom Stompwijk? Neem dan direct contact met ons op. U kunt het online contactformulier invullen, maar we staan u ook graag telefonisch te woord.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!