Huis verkopen Stegeren

Uw huis in Stegeren goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Op korte termijn uw huis verkopen in of nabij Stegeren? U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een bod aanvragen. We bieden marktconform en zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Stegeren

Uw huis verkopen in Stegeren? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet graag een bod op uw huis. Ongeacht het type woning dat u wenst te verkopen, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens brengen we direct een bod uit zonder voorbehoud en kunt u besluiten daarmee in te stemmen. We komen u graag tegemoet, zodat u uw huis op een soepele manier kunt verkopen in Stegeren of in Ommen, Dedemsvaart, Hardenberg of elders.

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Stegeren

Heeft u een huis in of nabij Stegeren en wilt u het huis op een snelle en zekere manier verkopen? Een directe verkoop aan een opkoper biedt een uitkomst. Sons Real Estate is een landelijke actieve opkoper die elk soort woonvastgoed koopt voor eigen rekening. Bij ons is er geen sprake van een langdurig verkooptraject van 16 weken, waarbij u vaak een onzekere periode tegemoet gaat. Zo is het mogelijk dat de markt omslaat of de koper kan zijn financiering niet rond krijgen. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan heeft u direct zekerheid. We doen direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en de verkoopvoorwaarden zijn altijd in overleg.

Een vrijblijvende waardebepaling voor elk soort huis

Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw huis in Stegeren? U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een bod op uw huis. Na uw aanvraag gaan onze ervaren taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo is het type woning van belang, maar ook de ligging en omvang. Voor een definitief bod op uw huis plannen we dan ook graag een opname in op locatie. Zo wordt uw woning goed beoordeeld op basis van de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Uiteraard nemen we eventuele verbouwingen of renovaties mee en bekijken we tevens de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk of omgeving. U bent altijd verzekerd van een eerlijk en marktconforme prijs. Uw huis verkopen in Stegeren doet u zorgeloos en bovendien kosteloos aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!