Huis verkopen Steenwijkerland Nederland

Uw huis in Steenwijkerland Nederland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in Steenwijkerland Nederland? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Steenwijkerland Nederland

Snel en met directe zekerheid uw huis verkopen in Steenwijkerland Nederland in plaatsen zoals Blokzijl, Vollenhoven of Steenwijk? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie waaraan u uw huis zonder onzekerheden of verkoopstress kunt verkopen voor een goede prijs. Zo ontvangt u bij ons direct een bod zonder enig voorbehoud en komen we u graag tegemoet in de verkoopvoorwaarden. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw woning in Steenwijkerland? Laat eenvoudig uw gegevens achter.

Zonder onzekerheid of verkoopstress uw huis verkopen

Als u uw huis wilt verkopen, dan komt er veel op u af. Zo gaat u een onzekere periode tegemoet en moet er veel geregeld worden omtrent de verkoop. U kunt uw huis direct en op een vlotte manier verkopen zonder onzekerheden, als u kiest voor een directe verkoop aan een vastgoedkoper. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en brengt op elk soort woonvastgoed een bod uit. Ons uitgebrachte bod staat vast en is zonder enig voorbehoud van financiering en/of een bouwtechnische keuring. Wij kopen alle type huizen in alle staten voor eigen aanbod, zodat u op een snelle en flexibele manier elk soort huis kunt verkopen zonder verkoopstress of onzekerheid.

Taxeren van uw huis 

Om tot een goed bod te komen, gaan we allereerst aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo geven de aangeleverde gegevens al een goede prijsindicatie. Onze taxateurs bekijken namelijk vergelijkbare woningen in uw wijk en heeft het verschil tussen de vraagprijs en daadwerkelijke prijs een invloed op de waarde. Een opname op locatie is uiteraard een onderdeel van de taxatie. Zo heeft de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau de meeste invloed op de waarde. Betreft het een geheel gerenoveerde woning of juist een gedateerde woning waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud? Beide kunt u aanbieden en verzekerd zijn van een eerlijk en passend bod. Laat uw gegevens achter of bel voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!