Huis verkopen Stadskanaal

Uw huis in Stadskanaal goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Stadskanaal? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Stadskanaal?

Wilt u een huis verkopen in Stadskanaal of omstreken? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u direct uw woning kunt verkopen. U kunt uw woning in alle staten aanbieden. Wij doen vrijblijvend een passend bod op elk soort woonvastgoed en bij akkoord kunt u rekenen op een flexibel verkooptraject, waarbij u altijd de tijd krijgt om een nieuwe woning te vinden. Met zekerheid uw huis verkopen in Stadskanaal of Veendam, Winschoten of Nieuw-Buinen? Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Uw woning in Stadskanaal direct verkopen aan de vastgoedmakelaar

Heeft u een woning in Stadskanaal staan en wilt u dit op korte termijn verkopen, zonder dat u een onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? U kunt uw woning dan direct verkopen aan de vastgoedmakelaar. Sons Real Estate is zo’n makelaar die tevens diverse woningen voor eigen rekening aankoopt. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van rijtjeswoningen of vrijstaande huizen, maar ook is het mogelijk om boerderijen, villa’s of complete landhuizen te verkopen. Na een snelle waardebepaling, waarbij we voornamelijk kijken naar het type woning, de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau, doen wij een definitief aanbod. Dat bod staat vast en is zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid.

Flexibel verkooptraject met veel opties

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op een flexibel verkooptraject, waarbij u als verkoper veel opties heeft. Zo zijn de voorwaarden in alle gevallen in overleg. U kunt bijvoorbeeld de overdrachtsdatum naar wens invullen, zodat de overgang naar uw nieuwe woning soepel zal verlopen. Het is dus mogelijk om uw woning direct op te leveren, maar een uitgestelde levering is tevens mogelijk. Daarnaast kunt u overbodige inboedel gerust laten staan in uw huidige woning. Als verkoper heeft u tevens de mogelijkheid om uw woning te huren en is het eventueel mogelijk om een voorschot te ontvangen op de verkoopsom. U kunt dit bedrag dan gebruiken voor een nieuwe woning. Snel en met zekerheid uw huis verkopen in Stadskanaal? Sons Real Estate doet graag een bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!