Huis verkopen Souburg

Uw huis in Souburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt nu eenvoudig en snel uw huis in Souburg verkopen tegen een passend bod. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een bod aan te vragen via de site, de rest regelen wij voor u. We nemen contact met u op en bespreken al uw wensen bij de verkoop. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod dat niet afhankelijk is van voorbehoud op financiering. De verkoop kan direct ingang gezet worden en het bod is gegarandeerd.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Souburg?

U kunt nu eenvoudig en snel uw huis in Souburg verkopen tegen een passend bod. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een bod aan te vragen via de site, de rest regelen wij voor u. We nemen contact met u op en bespreken al uw wensen bij de verkoop. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod dat niet afhankelijk is van voorbehoud op financiering. De verkoop kan direct ingang gezet worden en het bod is gegarandeerd. Alle administratieve handelingen en notariële zaken nemen wij voor onze rekening. Na de overdracht bij de notaris ontvangt u direct de netto koopsom.

Sons Real Estate is zeer flexibel bij de verkoop van uw woning, als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U kunt op gemak opzoek naar een nieuwe woning zonder dat u het risico loopt op dubbele hypotheeklasten.  Als u eenmaal gaat verhuizen en u heeft overbodige huisraad die u niet mee wilt nemen kunt u deze gewoon in de oude woning achterlaten. Terwijl u zich met u nieuwe bezighoud verzorgen wij het afvoeren van uw oude huisraad voor u.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Sons Real Estate is landelijk actief op de vastgoedmarkt de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk van klanten opgebouwd door heel Nederland. Wij zijn voortdurend opzoek naar woningen in alle soorten en maten om een groot en breed aanbod voor onze klanten te kunnen genereren.

Wij zijn ook altijd opzoek naar woningen in Zeeland waaronder in; Arnemuiden, Koudekerke, Vlissingen en Souburg. Heeft u huis in de Ritthemstraat, aan de Molenweg, Bastion of elders in of rond het mooi gelegen Souburg dat u wil verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan. De verkoop van uw woning kan al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!