Huis verkopen Sirjansland

Uw huis in Sirjansland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Sirjansland? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Sirjansland?

Uw huis in Sirjansland op korte termijn verkopen, zonder onzekerheden? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw woning kunt verkopen. We brengen direct een vrijblijvend bod uit, zonder enig voorbehoud. Daarnaast garanderen we een soepele verkoop, waarbij de verkoopvoorwaarden altijd in overleg zijn. Snel en flexibel uw huis verkopen in Sirjansland of in Bruinisse, Oosterland, Nieuwerkerk of elders in de regio? Laat uw gegevens achter via het online contactformulier en ontvang binnen één werkdag een aanbod.

Een vlotte waardebepaling

Wilt u graag uw huis verkopen en woont u in of nabij Sirjansland? Dan kunt u bij Sons Real Estate vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw woning. Onze taxateurs gaan dan direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo wordt er gekeken naar de vraagprijs en de daadwerkelijk verkoopprijs van reeds verkochte woningen van hetzelfde type in uw wijk of regio. We maken ook graag een afspraak voor een opname op locatie. Uw woning wordt dan getaxeerd op verschillende factoren zoals het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat. Ook hebben eventuele renovaties of aanbouwingen invloed op de waarde. Vervolgens brengen we een bod uit, zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwkundige keuring. Zo kunt u snel en met zekerheid uw huis verkopen in Sirjansland.

Geen dure verkoopkosten  

Aangezien we uw woning direct kopen voor eigen rekening, hoeft u geen enkele verkoopkosten af te dragen. Het gehele verkooptraject is gratis en er zijn geen verborgen kosten achteraf. Daarnaast nemen we de overdrachtskosten volledig voor eigen rekening. Ten opzichte van een regulier verkooptraject via de makelaar, kunt u dan ook een aanzienlijk bedrag besparen. Of het nu gaat om een appartement, rijtjeswoning, vrijstaand huis of een villa. Sons Real Estate doet graag een bod en koopt uw woning direct uit eigen middelen. Zo zijn we flexibel in de overdrachtsdatum en overige verkoopvoorwaarden. Zo kunt u uw huis op een soepele manier verkopen in Sirjansland. Direct een bod ontvangen? Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!