Huis verkopen Schutteheide

Uw huis in Schutteheide goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of nabij Schutteheide? U kunt geheel kosteloos een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Schutteheide

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Schutteheide? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen voor een marktconforme prijs. Na uw aanvraag sturen we direct een taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Vervolgens ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en bent u verzekerd van een zorgeloos verkooptraject. Ook als u uw huis wilt verkopen in Roermond, Buggenum, Neer of elders rondom Schutteheide, bent u verzekerd van een vrijblijvend bod.

Zorgeloos uw huis verkopen in Schutteheide

Wanneer u graag uw huis wenst te verkopen in of nabij Schutteheide, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Zo beoordelen onze ervaren taxateurs uw huis snel en ontvangt u al binnen een werkdag een eerlijk en marktconform bod op uw woning. Ons bod staat vast en is direct zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Een gemiddeld verkooptraject via een makelaar duurt gemiddeld 16 weken inclusief financieringsvoorbehoud. Als u uw huis op korte termijn wenst te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Zo garanderen we het beste bod en verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris.

Direct of uitgesteld uw huis opleveren

Als u uw huis wilt verkopen in Schutteheide en kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan kunt u kiezen voor een directe oplevering, maar ook als u op een later tijdstip uw huis wilt opleveren is dat mogelijk. We komen u graag tegemoet, zodat u zo soepel mogelijk over kunt naar uw nieuwe woning. In sommige gevallen kunt u nog niet direct uw nieuwe woning betreden of heeft u nog inboedel staan dat u niet wenst mee te nemen. Bij ons is het mogelijk om nog te blijven wonen in uw woning, terwijl de verkoop al een feit is. Daarnaast kunt u de ongewenste inboedel gerust laten en wij zorgen voor de rest. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw woning in Schutteheide? Neem telefonisch contact op of vul de gegevens in van het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!