Huis verkopen Schouwen-Duiveland Noordgouwe

Uw huis in Schouwen-Duiveland Noordgouwe goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in Schouwen-Duiveland Noordgouwe? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Schouwen-Duiveland Noordgouwe

Snel uw huis verkopen in Schouwen-Duiveland Noordgouwe? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Als landelijke actieve vastgoedkoper brengen we graag een goed bod uit op elk soort woonvastgoed en verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Uiteraard ook als u uw huis wilt verkopen in Dreischor, Kerkwerve, Zonnemaire of elders rondom Schouwen-Duiveland Noordgouwe, bent u verzekerd van een soepele verkoop.

Een goed bod op elk soort woonvastgoed

Als landelijke vastgoedmakelaar tonen wij interesse in elk soort woonvastgoed. Van appartementen, rijtjeswoningen en boerderijen, tot aan de verkoop van villa’s, landhuizen en vakantiewoningen. We zorgen voor een grondige waardebepaling en brengen direct een goed bod uit zonder voorbehoud. De onderhoudsstaat of type woning dat u wenst te verkopen in Schouwen-Duiveland Noordgouwe, is minder van belang. Met een eigen afdeling bouw ter beschikking zorgen we voor een renovatie of verbouwing na verkoop. Dit betekent dat u elk soort huis snel aan ons kunt verkopen voor een uitstekende prijs. U bent ook verzekerd van flexibele verkoopvoorwaarden, waarbij we u graag tegemoetkomen.

Verzorgd verkooptraject zonder enig voorbehoud

Uw huis verkopen in Schouwen-Duiveland Noordgouwe kunt u op een vlotte manier realiseren via Sons Real Estate. Een directe verkoop kent namelijk diverse voordelen vergeleken met een regulier verkooptraject bij een verkoopmakelaar. Zo heeft u allereerst direct zekerheid met een bod zonder voorbehoud van financiering of behoud van een bouwkundige keuring. Daarnaast zijn we zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden zoals de verhuisdatum en inboedel. Bovendien verzorgen we bij akkoord op ons aanbod, het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij een notaris. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw huis in of nabij Schouwen-Duiveland Noordgouwe? Bel ons direct of vul de gegevens in van het online contactformulier op onze website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!