Huis verkopen Schijf

Uw huis in Schijf goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Schijf of elders in de omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op uw huis. Een bod op uw huis is gunstig en kan geheel kosteloos en vrijblijvend worden aangevraagd.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Schijf

Wilt u graag op korte termijn uw huis verkopen in Schijf, Rucphen, Essen, Roosendaal of omgeving aan een makelaar? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een directe verkoop van uw woning. U kunt ons benaderen voor ieder type woning, ongeacht de onderhoudsstaat. Wij bieden u flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot traject zonder onzekerheden. Ten slotte doen we een marktconform bod op uw woning, zonder tussenkomst van derde partijen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

De voordelen van een verkooptraject bij Sons Real Estate

Wanneer u een verkooptraject bij Sons Real Estate ingaat, brengt dat veel voordelen met zich mee. Allereerst kunt u voor elk soort woning een aanvraag doen. Dit is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Of u nu een villa, boerderij, appartement, tiny house of tussenwoning wilt verkopen: wij horen graag van u. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om de datum van overdracht naar uw wensen vast te stellen. Zo weet u zeker dat u nooit met twee woningen komt te zitten en wordt de overgang naar uw nieuwe woning soepeler. Een ander voordeel is dat u geen hoge makelaarskosten of notariskosten betaalt. Wij kopen immers uw woning voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden.

Een zorgvuldige taxatie

Op korte termijn zullen we een zorgvuldige waardebepaling van uw woning uitvoeren. Hierbij worden alle relevante factoren meegewogen. Denk bijvoorbeeld aan het afwerkingsniveau of de aankoopprijs van vergelijkbare woningen die onlangs in de regio werden verkocht. Omdat onze taxateurs over een ruime ervaring en lokale marktkennis beschikken, kunnen we snel een bod klaar hebben staan. Een bod op uw woning is altijd marktconform en zonder voorbehoud van financiering. Wij streven naar een zorgeloos en flexibel traject. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Schijf en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met Sons Real Estate. U kunt ons bereiken via de telefoon of het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!