Huis verkopen s Heerenbroek

Uw huis in s Heerenbroek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij S Heerenbroek? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in S Heerenbroek

Met direct zekerheid uw huis verkopen in S Heerenbroek? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt diverse huizen door het hele land. Ongeacht de staat of het type woning dat u wilt verkopen, bent u bij ons verzekerd van een passend bod. In principe ontvangt u al binnen één werkdag een goed bod op uw huis en kunt u besluiten om daarmee akkoord te gaan. We zorgen voor een snelle afwikkeling als u uw huis wilt verkopen in S Heerenbroek of een omliggende plaats zoals Zwolle, Wilsum, Zalk of elders.

Zorgeloos uw huis verkopen in S Heerenbroek

Als u uw huis zorgeloos wilt verkopen in S Heerenbroek, dan kunt u uw huis direct verkopen aan Sons Real Estate. Een van onze taxateurs komt graag bij u langs voor een waardebepaling, waarna u in de meeste gevallen al binnen 24 uur een bod ontvangt. Gaat u daarmee akkoord? Dan bespreken we graag de verkoopvoorwaarden en bent u vrij in het bepalen van de overdrachtsdatum. Heeft u nog inboedel zoals bedden, kasten of tafels, maar kunt u of wilt u dit niet meeverhuizen? U kunt de inboedel gerust laten staan en wij zorgen voor de rest. Bijkomend voordeel aan een directe verkoop aan ons, is dat u geen enkele kosten maakt. U kunt uw huis dan ook geheel kosteloos verkopen in S Heerenbroek en dat scheelt u al vaak enkele duizenden euro’s.

Direct of uitgesteld uw huis opleveren

Wanneer u besluit uw huis te verkopen via ons, dan kunt u uw huis zowel direct als uitgesteld leveren. Bij een snelle overdracht van uw huis in S Heerenbroek, kunt u uw huis al binnen week overdragen en kunt u de eventuele overwaarde verzilveren. Bij een uitgestelde levering, is het mogelijk om de koopovereenkomst alvast op te stellen en vervolgens nog een geruime periode blijven wonen in uw huidige woning. Dat kan handig zijn, als u bijvoorbeeld nog niet een alternatieve huisvesting heeft, maar ook als u simpelweg nog niet direct uw nieuwe woning kunt betreden. We denken graag met u mee, zodat u op een zorgeloze manier uw huis kunt verkopen in S Heerenbroek of elders in de omgeving.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!