Huis verkopen S Heer Arendskerke

Uw huis in S Heer Arendskerke goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in S Heer Arendskerke zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Direct uw huis verkopen in S Heer Arendskerke?

Wilt u uw huis verkopen in S Heer Arendskerke? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens diverse woningen direct voor eigen rekening koopt. Bij ons kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op elk soort woning, ongeacht de staat. Naast een uitstekend bod, garanderen we een zowel flexibel als vlot verkooptraject, zonder onzekerheden. Wilt u graag uw huis verkopen en woont u in S Heer Arendskerke of Lewedorp, Heinkenszand of Goes? Sons Real Estate doet graag een bod. 

Uw woning direct verkopen aan de vastgoedmakelaar 

Als u op korte termijn uw woning in S Heer Arendskerke wilt verkopen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een snelle verkoop. Een aanvraag is vrijblijvend en geheel kosteloos. Op basis van uw gegevens beginnen we dan ook direct aan het opstellen van de waardebepaling. Daarna maken we graag een afspraak voor een opname op locatie. U kunt elk soort huis aan ons verkopen, waarbij de staat minder van belang is. Zo kunt u uw verouderde rijtjeswoning aanbieden, maar ook als u een gerenoveerd vrijstaand huis, appartement of een hoekhuis wilt verkopen in S Heer Arendskerk, kunt u uiteraard bij ons terecht.

De waarde van uw woning in S Heer Arendskerke is snel bepaald 

Voordat wij een bod uitbrengen op uw woning in S Heer Arendskerke, wordt uw woning grondig getaxeerd. Zo wordt de locatie, het type woning en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk of regio, meegenomen in de berekening. Uiteraard zijn de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning van grote invloed op de waarde. Nadat uw woning is getaxeerd op verscheidene factoren, brengen we een bod uit zonder voorbehoud. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kan de koopovereenkomst worden opgesteld en kan de verkoop al binnen één week rond zijn. Snel en met zekerheid uw huis verkopen in S Heer Arendskerke? Vul de gegevens in van het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op tijdens werkdagen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!