Huis verkopen Oudenbosch

Uw huis in Oudenbosch goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Oudenbosch met zekerheid? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

 

Snel uw huis verkopen in Oudenbosch?

Overweegt u uw huis te verkopen in of nabij Oudenbosch? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Als landelijk actieve opkoper voor divers vastgoed, zijn we geïnteresseerd in elk soort woning, ongeacht de staat. U kunt vrijblijvend en geheel kosteloos een aanvraag doen voor een bod. Ons bod is zonder enig voorbehoud, zodat u geen onzeker verkooptraject in hoeft te gaan. Wilt u een huis verkopen in Oudenbosch of in omliggende plaatsen zoals Hoeven, Oud Gastel of Roosendaal? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Verkoop uw huis in Oudenbosch aan de vastgoedmakelaar

Als u graag uw huis wilt verkopen in Oudenbosch of omgeving, dan kunt u direct een bod krijgen van Sons Real Estate. We bieden huiseigenaren een snel verkooptraject met directe zekerheid. Zo zorgen ervoor dat uw woning, ongeacht het type of de staat, vlot wordt getaxeerd. De waarde van uw woning in Oudenbosch kunnen wij namelijk op basis van de onderhoudsstaat, afwerkingsniveau en factoren zoals vraag- en verkoopprijs, vergelijkbare woningen en kosten voor renovaties/verbouwingen, snel bepalen. Een opname op locatie is dan altijd onderdeel van de taxatie. Daarna zorgen wij voor een bod zonder enig voorbehoud. U heeft dan ook direct zekerheid als u kiest voor een directe verkoop aan ons.

Flexibele voorwaarden en veel opties

Een verkoop aan Sons Real Estate is flexibel en snel. Als vastgoed opkoper kunnen wij u namelijk in veel zaken tegemoet komen. Bij een huis verkopen komt immers veel kijken. Een verkooptraject zonder onzekerheden, staan ook centraal bij ons. Zo hanteren we zeer flexibele verkoopvoorwaarden en heeft u als verkoper veel opties. U kunt bijvoorbeeld de overdrachtsdatum naar wens invullen. Op die manier kunt u gerust blijven woning in uw huidige woning, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Heeft u ongewenste inboedel staan zoals bedden, kasten of andere meubilair? U kunt dit gerust laten staan. Daarnaast bieden we ook opties zoals terugverhuur en kunt u na het tekenen van de koopovereenkomst eventueel een voorschot ontvangen. Flexibel en snel uw huis verkopen in Oudenbosch? Neem contact op of laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!