Huis verkopen Oude Pekela

Uw huis in Oude Pekela goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel en zorgeloos uw huis in Oude Pekela verkopen vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate. Door uw woning direct aan ons te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Na uw aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag en brengen kosteloos een marktconform bod uit zonder voorbehoud op financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Oude Pekela?

Bent u op zoek naar directe zekerheid bij het verkopen van uw huis in Oude Pekela? Sons Real Estate, uw betrouwbare vastgoedmakelaar, staat klaar om u een moeiteloze verkoopervaring te bieden. Wij nemen het gehele verkoopproces uit handen, van aanvraag tot overdracht, zodat u met vertrouwen uw huis kunt verkopen. Bovendien bepalen we de overdrachtsdatum in samenspraak met u en bieden we tal van opties, zodat u op een rustgevende manier afscheid kunt nemen van uw woning, of dat nu in Oude Pekela is of in omliggende steden zoals Winschoten, Veendam, Nieuwe Pekela, of een andere nabije plaats.

Verkoop uw huis op een rustgevende manier in Oude Pekela

Woont u in Oude Pekela of de nabije omgeving en wilt u zonder langdurige en onzekere stappen uw huis van de hand doen? Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt de perfecte oplossing. Bij ons ontvangt u onmiddellijk een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden, en we gaan graag met u in gesprek over de verkoopvoorwaarden als u ons voorstel accepteert. Dit betekent dat u meteen duidelijkheid heeft en precies weet wat u kunt verwachten van de verkoop. Bovendien verzekeren wij u van een soepele verkoop en een vlotte overgang naar uw nieuwe woning. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, staan wij volledig tot uw dienst.

Terugverhuur en een uitgestelde levering is mogelijk

Is het noodzakelijk uw huis in Oude Pekela te verkopen, maar wilt u er toch nog een tijdje blijven wonen? Sons Real Estate biedt u deze mogelijkheid met een directe verkoop. Verkoop uw huis en huur het voor een langere periode terug. Heeft u nog geen directe bestemming voor uw nieuwe woning of bent u nog aan het zoeken? U kunt gerust uw huis verkopen en er blijven wonen totdat het u uitkomt. Zo bent u verzekerd van de verkoop, maar kunt u de oplevering van uw huis op een later moment plannen. De keuzes zijn legio wanneer u besluit direct te verkopen aan Sons Real Estate. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons voor een persoonlijk gesprek en laat u informeren over de diverse mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!