Huis verkopen Ouddorp

Uw huis in Ouddorp goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u uw huis in Ouddorp snel verkopen? Vastgoedbedrijf Sons Real Estate koopt huizen in en biedt de gewenste snelheid in het verkooptraject. Heeft u geen zin in onnodige makelaarskosten? Geen zorgen, wij kunnen geheel gratis een waardebepaling opstellen met een aansluitend gratis en vrijblijvend bod. Het bod wat wij uitbrengen is volledig marktconform, wij willen altijd eerlijk zijn tegenover onze klanten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ouddorp

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen in of rondom Ouddorp? Sons Real Estate staat klaar als uw betrouwbare vastgoedmakelaar en doet graag een aanbod. Wij zijn geïnteresseerd in elk type woning, ongeacht de staat waarin deze verkeert. Of het nu gaat om appartementen, vrijstaande huizen, boerderijen, villa’s, vakantiewoningen, tinyhouses of hoekwoningen, bij ons bent u verzekerd van het beste bod en een stressvrije verkoop. Zelfs als u overweegt uw huis te verkopen in Scharendijke, Stellendam, Renesse of elders, zijn wij uw ideale partner.

Direct het beste bod op elk soort woning

Of uw huis nu in topconditie verkeert of behoefte heeft aan renovatie, u kunt rekenen op een eerlijk en marktconform bod. Voor elk type huis in Ouddorp kunt u een vrijblijvende aanvraag indienen. Onze deskundige taxateurs plannen graag een locatiebezoek en gaan direct aan de slag met de verstrekte gegevens. We kijken naar vergelijkbare woningen die recent zijn verkocht in uw buurt en beoordelen uw huis op locatie op onderhoudsstaat en afwerking. Vervolgens presenteren we u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud en bouwkundige keuring. Met Sons Real Estate heeft u direct zekerheid.

Flexibel in overdrachtsdatum en overige verkoopvoorwaarden

Wij begrijpen dat elke situatie anders is, daarom zijn we uiterst flexibel als het gaat om de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden. U kunt rekenen op een soepele overgang, of u nu snel wilt verhuizen of de overdracht wilt uitstellen. Met een uitgestelde levering kunt u uw huis verkopen in Ouddorp en er blijven wonen totdat u klaar bent om uw nieuwe woning te betrekken. Als u een overbruggingsperiode nodig heeft, bieden we ook de mogelijkheid om uw huis te huren. Bij Sons Real Estate streven we ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen wanneer u kiest voor een directe verkoop.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!