Huis verkopen Ouddorp

Uw huis in Ouddorp goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u uw huis in Ouddorp snel verkopen? Vastgoedbedrijf Sons Real Estate koopt huizen in en biedt de gewenste snelheid in het verkooptraject. Heeft u geen zin in onnodige makelaarskosten? Geen zorgen, wij kunnen geheel gratis een waardebepaling opstellen met een aansluitend gratis en vrijblijvend bod. Het bod wat wij uitbrengen is volledig marktconform, wij willen altijd eerlijk zijn tegenover onze klanten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Ouddorp?

Wilt u uw huis in Ouddorp snel verkopen? Vastgoedbedrijf Sons Real Estate koopt huizen in en biedt de gewenste snelheid in het verkooptraject. Heeft u geen zin in onnodige makelaarskosten? Geen zorgen, wij kunnen geheel gratis een waardebepaling opstellen met een aansluitend gratis en vrijblijvend bod. Het bod wat wij uitbrengen is volledig marktconform, wij willen altijd eerlijk zijn tegenover onze klanten. Het maakt niet uit in wat voor situatie u zit, wij denken graag met u mee op een flexibele manier! Bovendien krijgt u bij ons de mogelijkheid om in uw huis te verblijven, tot u een nieuwe woning heeft gevonden. 

U hoeft uw huis niet verkoop klaar te maken voor ons, wij zorgen hiervoor wanneer de overdracht heeft plaatsgevonden. Daarnaast heeft u directe zekerheid en bent u niet verbonden aan financieringsvoorbehoud. Het kan voorkomen dat na de verkoop bepaalde verborgen gebreken ontdekt worden. Maakt u zich geen zorgen, wij nemen dit risico geheel op ons. Hetzelfde geldt voor uw inboedel. Mocht u bepaalde spullen willen achterlaten, dan kunt u dit zonder consequenties doen. 

Het kopen van huizen doen wij voor alle plaatsen binnen Ouddorp. Wij streven naar het zijn van de ideale partner voor woningbezitters, ongeacht u een rijtjeshuis bezit of een vrijstaande woning. Wij zoeken in Ouddorp naar woningen bij alle soorten plaatsen, zoals; de Oosterweg naar de Hermansweg, of van de Julianaweg naar de Wilhelminaweg. Uiteraard zijn wij ook actief in omliggende plaatsen, zoals; Goedereede, Oostdijk, Scharendijke, Den Osse of Ellemeet. 

Verhuurd huizen verkopen in Ouddorp met huurders erin?

Naast het verkopen van leegstaande huizen, kopen wij ook woningen in verhuurde staat. Er zijn een aantal factoren belangrijk voor het bepalen van de waarde voor een huis in verhuurde staat. Zo zijn de huurinkomsten en vaste lasten van het betreffende huis van groot belang. Daarnaast is het ook belangrijk dat de huurders mogen verblijven bij verkoop van de woning. Zij hebben namelijk recht op huurbescherming. Dit houdt in dat de huurders in het pand mogen blijven wonen, als er sprake is van een verkoopakkoord. Sons brengt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod uit, n.a.v. een gratis waardebepaling. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!