Huis verkopen Oud Zuilen

Uw huis in Oud Zuilen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of nabij Oud Zuilen? U kunt geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod zonder voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oud Zuilen

Snel en geheel kosteloos uw huis verkopen in Oud Zuilen of Utrecht, De Bilt, Houten of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en koopt diverse huizen voor eigen rekening. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van rijtjeswoningen, flat appartementen en boerderijen, maar ook op vrijstaande huizen, vakantiewoningen en tiny houses brengen we graag een bod uit. U bent verzekerd van een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud en enige gebreken nemen we voor eigen rekening.

Een bod op elk soort huis in elke staat

Wilt u uw huis verkopen in of nabij Oud Zuilen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper waaraan u snel uw huis kunt verkopen, zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten. Zo bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, ongeacht het type woning, dat u wenst te verkopen. We kopen alle type huizen, ongeacht de staat waarin de huizen verkeren. We beschikken tevens over een eigen afdeling bouw en zorgen voor een eventuele renovatie of verbouwing na aankoop. Voordeel is dat u dan ook elk soort huis kunt verkopen voor een goede prijs en verzekerd kan zijn van een zorgeloze verkoop.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, bent u verzekerd van een flexibele verkoop. Zo zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg en kunt u ongewenste inboedel gerust laten. Inboedel zoals zware kasten, tafels of ander meubilair voeren wij voor u af of we hergebruiken het. U hoeft zich daar verder geen zorgen over te maken. Ook zijn we flexibel overdrachtsdatum, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar een nieuwe woning. U kunt uw huis dan ook heel snel overdragen, maar een uitgestelde oplevering is bij ons ook mogelijk. We bieden u tevens de mogelijkheid om uw huis na verkoop te huren. Er is veel mogelijk, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Laat uw gegevens achter als u uw huis wilt verkopen in of nabij Oud Zuilen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!