Huis verkopen Oud Gastel

Uw huis in Oud Gastel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis in Oud Gastel verkopen tegen een marktconforme prijs. Vraag nu een bod aan via de site en uw woning is zo verkocht. We nemen uw aanvraag in behandeling en brengen kosteloos een vrijblijvend uit. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering bent u gegarandeerd van een snelle verkoop van uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Oud Gastel?

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis in Oud Gastel verkopen tegen een marktconforme prijs. Vraag nu een bod aan via de site en uw woning is zo verkocht. We nemen uw aanvraag in behandeling en brengen kosteloos een vrijblijvend uit. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering bent u gegarandeerd van een snelle verkoop van uw woning. Alle administratieve handelingen nemen we voor u uit handen en de notaris kosten zijn voor onze rekening.

Door uw woning direct te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Daarnaast biedt de verkoop aan Sons Real Estate u meer voordelen, zo heeft u bij ons de mogelijkheid om na de verkoop in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U kunt rustig opzoek naar een nieuwe woning en loopt niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Daarnaast is het mogelijk om bij de verhuizing uw overbodige huisraad in uw oude woning achter te laten. U kunt zich volledig richten op uw nieuwe woning en heeft geen omkijken meer naar het afvoeren van uw oude huisraad.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Sons Real Estate koopt woningen aan door heel Nederland, u kunt voor de verkoop van iedere woning bij ons terecht. Of het nu een; vrijstaande woning, eengezinswoning of appartement betreft wij kopen woningen van ieder formaat ongeacht de staat. Wij zijn ook altijd opzoek naar woningen in Noord-Brabant onder andere in; Roosendaal, Dinteloord, Etten-Leur, Zevenbergen en Oud Gastel. Wilt u uw woning in of rondom het mooi gelegen Oud-Gastel verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

Als u een woning in de verhuur heeft en deze wilt verkopen kunt u ook bij ons terecht, wij bieden u de mogelijkheid om uw woning in verhuurde staat te verkopen. We brengen een bod uit op basis van de vaste lasten, maandelijkse huurstromen en de staat van onderhoud. Bij de verkoop nemen we de woning inclusief de lopende huurcontracten van u over. Uw woning is direct verkocht en u bespaart veel tijd en moeite voor het ontbinden van huurovereenkomsten.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!