Huis verkopen Oud Gastel

Uw huis in Oud Gastel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis in Oud Gastel verkopen tegen een marktconforme prijs. Vraag nu een bod aan via de site en uw woning is zo verkocht. We nemen uw aanvraag in behandeling en brengen kosteloos een vrijblijvend uit. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering bent u gegarandeerd van een snelle verkoop van uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oud Gastel

Als u overweegt uw huis in Oud Gastel te verkopen, is Sons Real Estate uw betrouwbare vastgoedmakelaar. Wij nemen diverse soorten woningen voor eigen rekening over, van appartementen tot vrijstaande huizen en van hoekhuizen tot riante villa’s en vakantiewoningen. Bij ons kunt u rekenen op een moeiteloze verkoop zonder enige voorbehouden. Of u nu uw huis wilt verkopen in Oud Gastel, of in nabijgelegen steden zoals Roosendaal, Stampersgat, Oudenbosch of elders, Sons Real Estate staat klaar om u een eerlijke prijs te bieden.

Snel het beste bod op uw woning in Oud Gastel

Indien u uw woning in Oud Gastel wilt verkopen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Sons Real Estate. Als landelijk opererende vastgoedmakelaar verwerven wij woningen voor eigen rekening, ongeacht hun staat. We beschikken zelfs over een bouwafdeling, wat betekent dat we alle soorten huizen in elke staat kopen. Dankzij onze lokale expertise, ervaren taxateurs en adviseurs, bent u verzekerd van een eerlijk en marktconform bod op uw huis in Oud Gastel of de omliggende regio. Onze verkoopvoorwaarden zijn uiterst flexibel, zodat u met vertrouwen uw huis kunt verkopen in Oud Gastel of de nabije omgeving.

Huis verkopen tegen uitstekende verkoopvoorwaarden

Een huis verkopen in Oud Gastel wordt eenvoudig gemaakt door Sons Real Estate. Wij kopen huizen van elk type en in elke staat. Of u nu op zoek bent naar een snelle overdracht op korte termijn of juist uw huis wilt uitstellen, bij ons is alles mogelijk. Onze aanvraagprocedure is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een bod zonder financieringsvoorbehoud. Als u akkoord gaat, kunt u uw huis snel overdragen of de oplevering uitstellen. Dit is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate – u kunt uw huis zorgeloos verkopen in Oud Gastel en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verkoopproces te starten.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!