Huis verkopen Ossenzijl

Uw huis in Ossenzijl goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Met directe zekerheid uw huis verkopen in Ossenzijl? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u zorgeloos uw huis kunt verkopen. We verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht, zodat u verzekerd bent van een fijne verkoop. Daarnaast is overdrachtsdatum in overleg en heeft u veel opties, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Ossenzijl of een omliggende plaats zoals Oldemarkt, Kuinre, Spanga of elders. Uw huis op een rustgevende manier verkopen in Ossenzijl Woont u in of nabij Ossenzijl en wilt u graag uw huis verkopen, zonder dat u een lang en onzeker verkooptraject dient in te gaan? Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt uitkomst. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud en we overleggen graag de verkoopvoorwaarden als u akkoord gaat met ons voorstel. Zo heeft u direct zekerheid en weet u precies wat u overhoudt aan de verkoop. Daarnaast bent u verzekerd van een soepele verkoop en overgang naar een nieuwe woning. We komen u dan ook graag tegemoet, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Terugverhuur of een uitgestelde levering is mogelijk Moet u genoodzaakt uw huis verkopen in Ossenzijl, maar wilt u er nog wel voor een geruime periode blijven wonen? Met een directe verkoop aan Sons Real Estate is dit mogelijk. Zo kunt u uw huis verkopen en een langere periode uw huis gaan huren. Kunt u nog niet direct in uw nieuwe woning of bent u nog aan het zoeken? Het is mogelijk om uw huis alvast te verkopen en kunt u nog gerust blijven wonen. Zo bent u verzekerd van de verkoop en kunt u uw huis op later tijdstip opleveren. Er is veel mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Laat u informeren door contact op te nemen via het contactformulier of bel ons voor een persoonlijk gesprek.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ouwsterhaule

Snel uw huis verkopen in Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Oldeouwer, Haskerhorne of in een van de andere omliggende plaatsen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Sons Real Estate. Als landelijk opererende vastgoedmakelaar kopen wij alle soorten woningen geheel voor eigen rekening. Als u een flexibel en vlot verkooptraject zonder onzekerheden wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Een bod van ons is altijd zonder voorbehoud van financiering. Verder is een aanvraag doen geheel gratis en vrijblijvend. Neem vooral contact met ons op.

Een directe of uitgestelde oplevering van uw woning

Wanneer u graag een zo zorgeloos mogelijk verkooptraject tegemoet gaat, is uw woning verkopen aan Sons Real Estate de juiste keuze. Als vastgoedmakelaar kopen wij woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derde partijen. Hierdoor kunnen wij u extra veel flexibiliteit bieden. Ten eerste kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een directe oplevering van uw woning. Zo kan uw woning al binnen slechts één week verkocht zijn. U kunt echter ook kiezen voor een uitgestelde oplevering. De overdrachtsdatum kunt u dan zo kiezen als het u het beste uitkomt. U kunt uw woning na de verkoop nog van ons terughuren en u krijgt bij ons ook niet te maken met makelaarskosten, notariskosten en financieringsvoorbehoud.

Een aanvraag is vrijblijvend en kosteloos

Mocht u een uitstekend bod op uw woning willen krijgen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Sons Real Estate. Een aanvraag doen kan voor alle soorten woningen en is altijd vrijblijvend en geheel kosteloos. Of u nu een villa, tiny house, appartement in nieuwstaat of een rijtjeswoning in verouderde staat wilt verkopen, een aanvraag doen kan altijd bij ons. Voordat we een bod kunnen uitbrengen, zorgen we eerst voor een nauwkeurige waardebepaling. Hierbij kijken onze ervaren taxateurs naar zaken als de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Vervolgens zult u al snel een passend bod zonder voorbehoud van financiering van ons krijgen. Wilt u dus snel uw huis verkopen in Ouwsterhaule of omgeving? Vul dan ons online contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!