Huis verkopen Ossendrecht

Uw huis in Ossendrecht goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Heeft u een woning in Ossendrecht die u goed en snel wilt verkopen? Of een huis in een van de nabijgelegen plaatsen Woensdrecht, Hulst, Rilland of Hoogerheide? Dan is Sons Real Estate de partij waar u uw huis aan kunt verkopen. Wij bieden direct en zonder voorbehoud van financiering. Daarnaast rekenen wij geen makelaarskosten, doordat wij gemaakte kosten niet doorberekenen aan de verkoper.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ossendrecht?

Overweegt u om binnenkort uw huis te verkopen in Ossendrecht, Putte, Woensdrecht, Hoogerheide of in de nabije omgeving? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Als vooraanstaande vastgoedmakelaar bieden wij u de mogelijkheid om uw woning direct aan ons te verkopen. Wij kopen allerlei soorten woningen direct aan, zonder enige tussenkomst van derden. Een aantrekkelijk bod op uw huis ligt binnen handbereik, zonder vervelende financieringsvoorbehouden. Zo staan we garant voor een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden.

Een bod zonder financieringsvoorbehoud 

Als landelijk opererende vastgoedkopers doen wij graag een bod op uw woning. Het grote voordeel is dat wij geen financieringsvoorbehoud hanteren. U kunt rekenen op een marktconform bod dat snel wordt uitgebracht, dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van onze taxateurs. Tijdens de waardebepaling nemen wij diverse factoren mee, zoals de staat van onderhoud en de afwerking van uw huis. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een aanvraag indienen, ongeacht of u een appartement, villa, boerderij, tussenwoning, landhuis, tiny house of vrijstaande woning wilt verkopen. Wij zijn u graag van dienst.

Flexibele voorwaarden

Bij Sons Real Estate zorgen wij voor een flexibel en zorgeloos verkoopproces. Wij willen het u gemakkelijk maken en streven naar een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Daarom heeft u inspraak bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. Wij stellen de overdrachtsdatum graag af op uw voorkeur. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw woning na verkoop terug te huren. Aangezien wij woningen aankopen voor eigen rekening, zonder betrokkenheid van derden, hoeft u bij ons geen hoge kosten voor makelaars of notarissen te betalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onzekerheid of een langdurig traject. Wilt u uw huis in of rondom Ossendrecht snel verkopen? Aarzel niet langer en dien vandaag nog een aanvraag in. Wij zijn bereikbaar via telefoon en ons online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!