Huis verkopen Oostvoorne

Uw huis in Oostvoorne goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u uw woning in Oostvoorne goed en snel verkopen? Sons Real Estate is een woningopkoper zonder zorgen. Wij bieden dagelijks gratis op vele woningen en ons bod is dan ook volledig vrijblijvend. Meldt uw woning direct aan en ontvang vandaag nog een vrijblijvend bod. En wat voor woning u ook heeft, wij kunnen bieden op álle woningsoorten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oostvoorne

Verlangt u naar een moeiteloze verkoop van uw woning in Oostvoorne of naburige steden zoals Brielle, Rockanje, of Hellevoetsluis? Sons Real Estate, een landelijke actieve vastgoedmakelaar, staat klaar om uw huis direct over te nemen. Wij bieden een bod zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwkundige inspectie. Zo bent u verzekerd van een vlot verkooptraject. Bovendien kan de verkoop van uw huis al binnen een week gerealiseerd zijn. Benieuwd naar ons bod op uw woning in Oostvoorne of omgeving? Laat dan uw gegevens achter.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Wilt u uw huis snel en zorgeloos verkopen in Oostvoorne of omringende gebieden? U kunt uw woning rechtstreeks aan ons verkopen als vastgoedkoper. Sons Real Estate, een landelijk opererende vastgoedkoper, doet onmiddellijk een bod zonder enige voorbehouden. We kopen uw huis direct en volledig met eigen middelen, waardoor financierings- of bouwkundige keuringsvoorwaarden niet van toepassing zijn, en u direct zekerheid heeft. Bovendien zijn we uiterst flexibel en stemmen we graag de verkoopvoorwaarden met u af. U kunt de overdrachtsdatum naar wens plannen en zelfs zware meubelstukken zoals kasten en tafels in uw woning achterlaten. Dit zijn de voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Bespaar op de reguliere bijkomende kostenposten

Een bijkomend voordeel van directe verkoop aan ons is dat u geen enkele kosten maakt. De gebruikelijke bijkomende kosten, zoals courtage of vast tarief voor dienstverlening, komen te vervallen. Ook hoeft u geen opstartkosten te betalen, en er zijn geen verborgen kosten achteraf. Wij nemen zelfs de notariskosten voor onze rekening om een volledig kosteloze verkoop te garanderen. Hierdoor kunt u enkele duizenden euro’s besparen. Wilt u uw huis verkopen in Oostvoorne? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag ons vrijblijvende bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!