Huis verkopen Oostkapelle

Uw huis in Oostkapelle goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Oostkapelle? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis met zekerheid verkopen in of rondom Oostkapelle

Snel en met zekerheid uw huis verkopen regio Oostkapelle? Sons Real Estate is een opkoper van vastgoed en doet graag een bod op uw huis. We bieden huiseigenaren een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden. Zo is ons uitgebrachte bod zonder enig voorbehoud en zijn we altijd flexibel in de verkoopvoorwaarden. Overweegt u uw huis te verkopen en woont u in Oostkapelle of in Domburg, Aagtekerke of Vrouwenpolder? U kunt direct een bod krijgen van Sons Real Estate.

Geen verkoopstress of onzekerheid 

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een vlotte, maar flexibele verkoop van uw woning in Oostkapelle. Zo kunt u na de verkoop gerust in uw woning blijven wonen. We passen de datum van de overdracht aan naar wens, zodat het valt op de dag dat u uw nieuwe huis kunt betreden. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet met twee woningen komt te zitten of dat u helemaal nergens meer kunt verblijven. We zijn dan ook zeer flexibel in de oplevering, waarbij een directe overdracht ook mogelijk is. Wilt u snel uw huis verkopen in Oostkapelle en heeft u daar nog inboedel staan, maar wilt u dit niet meenemen naar de volgende woning? U kunt dit gerust laten staan. Zo kunt u altijd op een rustgevende manier uw woning verkopen.

woning

De waarde van uw woning in Oostkapelle bepalen

Om de waarde van uw woning in Oostkapelle te bepalen, bekijken we diverse factoren. Afhankelijk van het type woning, de locatie en factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau, nemen we mee in het opstellen van de waardebepaling. Ook worden reeds verkochte vergelijkbare woningen in uw wijk en het verschil tussen de vraag- en verkoopprijs, meegenomen in de berekening. Uiteraard hebben eventuele renovaties bij een woning in gedateerde staat ook invloed op de waarde. Vervolgens brengen we een bod uit, zonder enig voorbehoud, waarbij een bouwkundige keuring geen onderdeel is van de taxatie. Op die manier kunt u snel uw huis voor een goede prijs verkopen in Oostkapelle.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!