Huis verkopen Onnen

Uw huis in Onnen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Onnen? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Onnen

Snel uw huis verkopen in Onnen, Haren, Glimmen, Westerbroek of ergens anders in de omgeving? Dan kunt u terecht bij Sons Real Estate. Wij zijn namelijk een landelijk actieve vastgoedorganisatie die elk soort woning voor eigen rekening koopt. Een directe verkoop aan ons is dan ook een uitkomst wanneer u vlot en flexibel uw woning wil verkopen. Wij brengen namelijk een marktconform bod uit zonder voorbehoud van financiering en dus ook zonder onzekerheid. Doe dus een vrijblijvende aanvraag door ons online contactformulier in te vullen.

De voordelen van een uitgestelde of directe oplevering

Bij Sons Real Estate zorgen wij te allen tijde voor een flexibel en vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Omdat wij namelijk woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van eventuele derde partijen kopen, kunnen wij u veel snelheid en flexibiliteit bieden. Zo heeft u onder andere de keuze uit een uitgestelde of een directe oplevering. Bij een directe oplevering heeft u uw woning vaak al binnen één week verkocht. Een uitgestelde oplevering kan echter prettig zijn omdat u de overdrachtsdatum dan geheel naar wens kunt vaststellen. Ook kunt u na de verkoop uw eigen woning weer terughuren van ons. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u geen extra kosten zoals courtage, provisie en makelaarskosten hoeft te betalen.

Een kosteloze aanvraag voor een uitstekend bod

Zonder dat u er ook maar een cent voor hoeft te betalen, kunt u bij ons een aanvraag doen voor een uitstekend bod op uw woning. Goed om te weten, is dat dit u tot niets verplicht. Hoe de onderhoudsstaat van uw woning ook is, het is goed om te weten dat alle soorten woningen bij ons geaccepteerd worden. Of u nou een rijtjeswoning, appartement, tiny house of boerderij aan ons wil verkopen, het kan allemaal. Voordat we een marktconform bod kunnen uitbrengen op uw woning, voeren onze taxateurs eerst een waardebepaling van uw woning uit. Hierbij wordt dan onder andere gekeken naar de staat  en de afwerking van uw woning. Wilt u zo snel mogelijk uw huis verkopen in Onnen of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!