Huis verkopen Oirschot

Uw huis in Oirschot goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Oirschot zonder onduidelijkheden of problemen? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Oirschot

Wilt u met directe zekerheid uw huis verkopen in Oirschot of omliggende plaatsen zoals Best, Oisterwijk of Liempde? U kunt vrijblijvend een bod ontvangen van landelijk actieve vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Als opkoper van divers woonvastgoed, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk soort woning, ongeacht de staat of locatie. We zorgen ervoor dat u na de aanvraag op korte termijn een uitstekend bod krijgt op uw woning. Zo is ons bod in alle gevallen zonder enig voorbehoud, zodat u met zekerheid uw huis kunt verkopen regio Oirschot.

Een snelle en flexibele verkoop aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is als gespecialiseerd aankoper van woonvastgoed, de partij waaraan u direct uw woning in Oirschot kunt verkopen. We bieden huiseigenaren een snel en zeker verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen op uw voorwaarden, heeft u geen verkoopstress of onzekerheid. Zo zorgen wij op korte termijn voor een bod zonder enig financieringsvoorbehoud en heeft u veel opties. Zo kunt u de verhuisdatum naar wens overleggen, maar ook is het laten staan van (overbodige) inboedel, zoals zware kasten, bedden of meubilair, geen probleem. Ook bieden we u de mogelijkheid tot terugverhuur en kunt u eventueel een voorschot op de verkoopsom ontvangen. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Op elk soort woning een uitstekend bod

Of het nu gaat om een rijtjeswoning, vrijstaand huis, appartement of een complete boerderij of villa. Sons Real Estate zorgt voor een uitstekend bod, zonder enig voorbehoud. Zo is de staat van uw woning minder van belang. Aangezien wij tevens beschikken over een eigen afdeling bouw, kunnen wij eventueel de nodige renovaties of verbouwingen doorvoeren na de verkoop. U bent in ieder geval verzekerd van een kort verkooptraject met directe zekerheid. Dankzij onze marktkennis en ervaring, is de waarde van uw woning in Oirschot snel bepaald. In de meeste gevallen krijgt u na uw aanvraag al binnen één werkdag een aanbod. Bij akkoord op ons voorstel, ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Snel uw huis verkopen in of nabij Oirschot? Neem tijdens werkdagen telefonisch contact op of laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!