Huis verkopen Noorderwijk

Uw huis in Noorderwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Noordwijkerhout zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Direct uw huis verkopen in Noordwijkerhout?

Bent u van plan uw huis te verkopen in Noordwijkerhout? Sons Real Estate doet direct een bod en garandeert een zowel vlot als flexibel verkooptraject voor elk type woning. Zo is ons aanbod zonder enig voorbehoud en zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg. Op die manier kunt u uw huis op een rustgevende manier met directe zekerheid verkopen in Noordwijkerhout, maar ook in Noordwijk, Lisse, Voorhout of elders in de omgeving.

Geen verkoopstress of onzekerheden

Ten opzichte van een regulier verkooptraject via de makelaar, kent een directe verkoop aan ons veel voordelen. Zo heeft u allereerst direct zekerheid, aangezien wij zonder enig financieringsvoorbehoud bieden. Wij kopen uw woning dan ook volledig uit eigen middelen voor ons eigen aanbod. Daarnaast zijn we als opkoper flexibel in de voorwaarden. Zo is bijvoorbeeld de overdrachtsdatum altijd in overleg, zodat u soepel kunt overgaan naar uw nieuwe woning. Voordeel is tevens, dat u uw woning geheel kosteloos en op een snelle manier kunt verkopen. Er is geen sprake van makelaarskosten zoals een vast tarief of een courtage en de kosten voor de overdracht, nemen wij volledig voor eigen rekening. Zo kunt u zonder onzekerheden uw huis kosteloos verkopen in Noordwijkerhout.

Inboedel kunt u gerust laten staan

Bij ons is het tevens mogelijk om zware inboedel in uw huis te laten staan. In sommige gevallen bent u genoodzaakt uw huis snel te verkopen in Noordwijkerhout. Een directe verkoop aan ons, biedt dan een uitkomst. Als u dan nog ongewenste inboedel heeft staan zoals zware kasten, tafels of ander meubilair, dan kunt u dit gerust laten staan en wij zorgen voor hergebruik of de afvoer. We komen u in zo veel mogelijk zaken tegemoet. Wilt u uw huis verkopen in Noordwijkerhout, maar de woning vervolgens voor een geruime tijd huren? Dat is mogelijk. Zo heeft u als verkoper nog meerdere opties, als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Wilt u weten welk bod wij op dit moment kunnen doen op uw woning? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!