Huis verkopen Noorbeek

Uw huis in Noorbeek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Noorbeek zonder verkoopstress of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Noorbeek

Bent u van plan uw huis te verkopen in Noorbeek? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en koopt uw woning direct zonder voorbehoud. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Wij kopen elk soort woning, ongeacht de staat, formaat of locatie. Als u met directe zekerheid uw huis wilt verkopen in Noorbeek of Slenaken, Banholt, Epen of elders, neem dan telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Snel een goed bod op uw huis in Noorbeek

Wat voor huis u ook wenst te verkopen in of nabij Noorbeek, wij doen direct een goed bod zonder enig voorbehoud. Ten opzichte van een regulier verkooptraject via een makelaar, hoeft u bij ons geen zorgen te maken om een financieringsvoorbehoud. We doen ook geen bouwkundige keuring en nemen eventuele verborgen gebreken voor eigen rekening. Zo kunt u uw probleemhuis met achterstallig onderhoud verkopen, maar ook doen wij een bod op uw woning in nieuwstaat of gerenoveerde staat. De waarde van uw woning in Noorbeek wordt voornamelijk bepaald op basis van de onderhoudsstaat, maar ook het afwerkingsniveau heeft een grote invloed. Eventuele verbouwingen of renovaties nemen we altijd mee in de berekening.

Verkoopvoorwaarden zijn altijd in overleg

Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, kunnen we zeer flexibel zijn in verkoopvoorwaarden. Zo is de overdrachtsdatum altijd naar wens in te vullen, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Ook andere verkoopvoorwaarden zijn in overleg. Zeker als u genoodzaakt bent snel uw huis te verkopen, biedt een directe verkoop aan een opkoper een uitkomst. Zo heeft u bij ons direct zekerheid en hoeft u geen lang en onzeker verkooptraject in te gaan. Ander voordeel is dat u geen enkele kosten kwijt bent. Denk bijvoorbeeld aan opstartkosten, maar ook een courtage of een andere provisie, hoeft u bij ons niet af te dragen. Snel en geheel kosteloos uw huis verkopen in Noorbeek? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!