Huis verkopen Nieuwolda

Uw huis in Nieuwolda goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Nieuwolda of omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Nieuwolda?

Snel uw huis verkopen in Nieuwolda? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper waaraan u elk type woning kunt verkopen, zonder makelaarskosten en onzekerheden. Zo doen we op uw woning direct een passend bod zonder enig voorbehoud. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Nieuwolda of in Wagenborgen, Woldendorp of Midwolda. Sons Real Estate doet graag een aanbod.

Op elk soort woningtype een uitstekend aanbod

Of het nu gaat om een appartement in nieuwstaat of een verouderd vrijstaand huis. Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed regio Nieuwolda. U kunt uw woning in alle staten aanbieden. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening. Een aanvraag voor een bod is geheel kosteloos en vrijblijvend. Bovendien verplicht het u tot niets. Als u snel uw huis wilt verkopen in Nieuwolda of omstreken, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Na een korte waardebepaling zorgen we voor een uitstekend bod. Gaat u akkoord op ons voorstel? Dan kunt u rekenen op een snel en zeker verkooptraject, zonder enige onzekerheden.

Altijd flexibele verkoopvoorwaarden en geen makelaarskosten

Aangezien wij uw woning direct kunnen afnemen uit eigen middelen, bent u verzekerd van een bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Daarnaast zijn we flexibel in de voorwaarden, zodat u uw woning met rust kunt verkopen. U kunt bijvoorbeeld de overdrachtsdatum bepalen, zodat u nog een geruime tijd in uw woning kunt blijven, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Heeft u inboedel in uw woning staan, maar wilt u dit meenemen naar de volgende woning? U kunt dit dat gerust laten staan. Voordeel is tevens dat u aanzienlijk kunt besparen op de normale gesproken bijkomende kosten. Zo is een directe verkoop aan ons vrij van makelaarskosten zoals een courtage of een andere provisie. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw woning in Nieuwolda? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!