Huis verkopen Niekerk

Uw huis in Niekerk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Niekerk? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Niekerk

Snel uw huis verkopen in Niekerk? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel uw huis kunt verkopen voor een goede prijs. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Wij kopen alle type huizen in alle staten, ongeacht het formaat of ligging. Zo kunt u ook bij ons terecht als u uw huis wilt verkopen in Zuidhorn, Oldekerk, Den Horn of elders rondom Niekerk. Dien vandaag nog een aanvraag in.

Snel uw huis verkopen in Niekerk aan een opkoper

Moet u met spoed uw huis verkopen in of rondom Niekerk? U kunt uw huis direct verkopen aan een opkoper. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, bent u bij ons direct verzekerd van een uitstekend bod, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Zo is er geen sprake van een financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie. U weet direct wat u overhoudt aan de verkoop van uw huis en de verkoop kan via ons al binnen een week rond zijn. Bijkomend voordeel is dat u flink kunt besparen op kostenposten. Zo is er via een regulier verkooptraject vaak sprake van makelaarskosten zoals een vast tarief of een courtage, maar ook opstartkosten of andere provisies. Bij een directe verkoop aan ons, vervallen al deze reguliere bijkomende kostenposten.

Direct of uitgesteld uw huis in Niekerk opleveren

Bij ons is het mogelijk om uw huis zo snel mogelijk over te dragen, maar ook een uitgestelde levering behoort tot de mogelijkheden. In sommige gevallen is het namelijk wenselijk om nog langer in uw woning te verblijven. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een verbouwing of u kunt simpelweg nog uw nieuwe woning betreden. De overdrachtsdatum kan bij ons dan ook naar wens worden vastgesteld, zodat u verzekerd bent van een soepele transitie naar uw nieuwe woning. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. We kunnen zeer flexibel zijn in de verkoopvoorwaarden. Wilt u graag uw huis verkopen en woont u in Niekerk of omstreken? Laat dan uw gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een aantrekkelijk bod op uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!