Huis verkopen Neerkant

Uw huis in Neerkant goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Neerkant of elders in de regio? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een uitstekend bod op uw woning. Een aanvraag voor een bod is vrijblijvend en geheel kosteloos.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Neerkant

Direct uw huis verkopen in Neerkant, Meijel, Helenaveen, Liessel of elders in de regio? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een flexibel verkooptraject met uitstekende voorwaarden. Als vastgoedmakelaar kopen wij ieder soort woning. We doen een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud of tussenkomst van derden. U kunt vrijblijvend en kosteloos een aanvraag doen voor elk type woning. Wilt u een vlot verkooptraject zonder onzekerheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via het online contactformulier bereiken.

Een uitstekend bod op uw woning aanvragen

Geheel kosteloos en zonder verplichtingen kunt u een aanvraag doen voor een uitstekend bod op uw huis. Wij garanderen u een gunstig, marktconform bod. Hierbij is geen tussenkomst van derden. Daarnaast is een bod bij Sons Real Estate zonder enig voorbehoud van financiering. Voordat we een bod uitbrengen, voeren we een waardebepaling uit. Eén van onze ervaren taxateurs zal zorgvuldig alle factoren meewegen die invloed hebben op de waarde van een woning. U kunt denken aan de onderhoudsstaat of het afwerkingsniveau van uw woning. Dankzij de ruime ervaring en marktkennis van onze taxateurs kunnen we u op korte termijn een indicatie geven. Meestal staat een bod al na één werkdag voor u klaar.

Gunstige verkoopvoorwaarden

Wij bieden u gunstige verkoopvoorwaarden. Allereerst bepalen we de datum van overdracht op basis van uw wensen. Dit kan een uitkomst zijn wanneer u een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woonplek wenst. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw huis terug te huren na de verkoop. Wilt u zware inboedel zoals grote kasten en bedden laten staan? Laat het ons weten. Wij streven naar een flexibel en zorgeloos verkooptraject. Voor alle typen woningen kan een aanvraag worden gedaan: van villa’s, boerderijen en vrijstaande woningen tot tussenwoningen en appartementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u uw huis verkopen in Neerkant of elders in de regio? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Sons Real Estate. Vul het online contactformulier in of bereik ons telefonisch.  

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!