Huis verkopen Nederweert Eind

Uw huis in Nederweert Eind goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Nederweert Eind zonder verkoopstress of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nederweert Eind

Wilt u uw huis verkopen in Nederweert Eind of in plaatsen zoals Ospel, Weert, Heythuysen of elders in de omgeving? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en koopt door het hele land diverse woningen voor eigen rekening. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en eventuele gebreken is ons risico. Daarnaast zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een soepele verkoop. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren.

Flexibel uw huis verkopen in Nederweert Eind

Heeft u een woning in Nederweert Eind en wenst u graag een snelle verkoop van uw woning? Dat is mogelijk via Sons Real Estate. Wij doen direct een vrijblijvend bod op uw woning zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Zo is er geen sprake van een financieringsvoorbehoud en voeren we geen bouwkundige keuring uit. U kunt uw woning dan ook in alle staten aan ons aanbieden en onze taxateurs gaan direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo is de staat en afwerkingsniveau van belang, en kijken we tevens naar de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk of omgeving. Vervolgens brengen we een bod uit en bent u verzekerd van zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Zo kunt u op een zorgeloze manier uw huis verkopen in Nederweert Eind of omgeving. 

Bespaar op makelaars- en notariskosten

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate? Dan hoeft u geen enkele kosten af te dragen. Wij kopen uw woning immers direct voor eigen rekening en er is dan ook geen sprake van makelaarskosten zoals opstartkosten, een courtage of een vast tarief. Ook hoeft u geen kosten af te dragen voor de overdracht bij de notaris. Wij nemen deze kosten volledig voor eigen rekening. Als u snel uw huis moet verkopen in Nederweert Eind, dan is een directe verkoop aan ons uw beste optie. Zo bent u altijd verzekerd van een goed bod en bent u verzekerd van een zorgeloos verkooptraject. Benieuwd naar ons bod? Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!