Huis verkopen Molenschot

Uw huis in Molenschot goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Molenschot? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Molenschot

Uw huis verkopen in Molenschot? Sons Real Estate is een landelijke opkoper van vastgoed. Wij brengen gegarandeerd een marktconform bod uit op elk type woning. We kopen voor eigen rekening en om u een stukje zekerheid te bieden, doen we dit zonder financieringsvoorbehoud. Bovendien zijn we in staat snel te handelen, u een overdrachtsdatum te laten bepalen en geheel kosteloos/vrijblijvend te opereren. Dat geldt ook voor woningen in omliggende plaatsen zoals Bavel, Rijen en Gilze

Snelheid wanneer u wilt

Uw huis verkopen in Molenschot, en dat op korte termijn? Dat is mogelijk bij Sons Real Estate. Wij zijn vastgoedkopers die uitsluitend voor eigen rekening kopen. We hebben diverse specialisten in dienst die ons onder meer helpen met het vaststellen van de waarde van uw woning. Onze eigen taxateurs doen dit aan de hand van factoren zoals het niveau van afwerking, de staat van de woning, de ligging en de oppervlakte. Ze kunnen zelfs de volgende dag al bij u langskomen. Deze snelheid hanteren we natuurlijk alleen als u dat uitkomt! Uw huis verkopen in Molenschot in hoog tempo, dat is mogelijk. Als u liever nog even in uw woning blijft, kunt u uiteraard ook kiezen voor een uitgestelde overdracht of zelfs het terughuren van uw woning. 

Flexibiliteit op elk aspect

Wij hanteren graag een flexibele werkwijze. Dit stelt ons in staat te opereren zoals dat het beste bij de situatie past, en u om stressvrij te verhuizen en verkopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw (zware) inboedel te laten staan en om uw woning zelfs te verkopen als deze nog niet verkoopklaar is. Wij hebben namelijk een eigen bouwafdeling die uw woning opknapt als dat nog nodig is. Daarnaast brengen we gegarandeerd een vrijblijvend, marktconform bod uit op elk type woning. Van een boerderij tot aan een flat en zelfs villa’s en tiny houses; we zijn er in geïnteresseerd. Neem nu contact op met onze klantenservice of vul het aanvraagformulier in om meer te weten te komen. Uw huis verkopen in Molenschot, dat doet u bij Sons Real Estate. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!