Huis verkopen Mijdrecht

Uw huis in Mijdrecht goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Mijdrecht? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met directe zekerheid uw huis verkopen in Mijdrecht

Uw huis verkopen in Mijdrecht? Of heeft u een huis in het nabijgelegen Uithoorn of een van de prachtige dorpen Vinkeveen, Zuiderwaard, Uithoorn of Waverveen? Verkoop uw huis direct aan Sons Real Estate, dé woningopkoper voor de hele regio. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en u hoeft geen langdurig en onzeker makelaarstraject in te gaan. Zo is uw huis al binnen een week verkocht tegen uw voorwaarden. Benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Een bod, ongeacht type huis of locatie

Welk type woning u ook wilt verkopen in Mijdrecht of de omliggende regio, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een aantrekkelijk voorstel en een moeiteloos verkoopproces zonder haken en ogen. Wij leggen u onmiddellijk een vrijblijvend bod voor, zonder financieringsclausules en zonder de noodzaak van een bouwtechnische inspectie. Ongeacht de conditie, omvang, of locatie van uw woning. Zelfs als het een verouderd pand betreft met zichtbare onderhoudsproblemen, kunt u bij ons terecht voor de verkoop. Wij opereren landelijk en kopen uw eigendom rechtstreeks aan.

Geen makelaarscourtage of andere bijkomende kosten

Een extra voordeel van een rechtstreekse verkoop aan Sons Real Estate is het vermijden van makelaarscourtage en andere verborgen kosten. Wij nemen de kosten van de notariële overdracht voor onze rekening, omdat wij uw woning voor eigen gebruik aanschaffen. Bij een conventionele verkoop via een makelaar worden meerdere bijkomende uitgaven in rekening gebracht. In de meeste gevallen belopen deze al snel enkele duizenden euro’s. Kiest u daarentegen voor Sons Real Estate, dan kunt u uw huis volledig kosteloos van de hand doen in Mijdrecht of de nabijgelegen steden. Wilt u weten welk bedrag wij voor uw huis kunnen bieden? Bel ons direct voor een afspraak of laat eenvoudig uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!