Huis verkopen Megen

Uw huis in Megen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Megen zonder onduidelijkheden of problemen? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Megen

Wilt u met spoed een huis verkopen in Megen? U kunt op korte termijn een vrijblijvend bod krijgen van vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Het bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij kunnen als vastgoedmakelaar huiseigenaren een versneld verkooptraject aanbieden, zonder onzekerheden. Soms bent u genoodzaakt uw woning met spoed te verkopen. Ongeacht de omstandigheden kunt u dan bij Sons Real Estate terecht voor een snelle verkoop. Wij nemen het verkooptraject volledig uit handen, zo heeft u alle tijd om een vervangende woning te vinden en kunt u eventueel een voorschot ontvangen, zodat u dit kunt gebruiken als aanbetaling. Ook als u een huis wilt verkopen in Megen, of in Appeltern, Altforst, Macharen, Maasbommel of elders in de regio, kunt u een vrijblijvend bod ontvangen.

Elk type woning verkopen aan Sons Real Estate

Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op elke type woning zoals, villa’s, rijtjeswoningen, flat appartementen of bungalows. We komen graag langs op locatie, zodat we vlot uw woning kunnen taxeren. Zo wordt de onderhoudsstaat van uw woning bekeken, maar nemen we ook woningaanpassingen of renovaties mee in de calculatie. Als vastgoedkoper kopen wij uw woning direct voor eigen rekening en ons vrijblijvend bod, is zonder financieringsvoorbehoud. Bij Sons Real Estate kunnen wij vergeleken met een regulier verkooptraject, dan ook in alle gevallen een vlot en transparant verkooptraject garanderen. Op die manier kunt u uw huis verkopen in Megen, zonder onzekerheden.

Flexibele verkoopvoorwaarden en geen kosten

Als vastgoedmakelaar zijn we tevens zeer flexibel. Zo is het mogelijk om bij ons uw inboedel zoals zware kasten of banken te laten staan en is ook terugverhuur nadat uw huis is verkocht een optie. Bij de verkoop van uw woning hoeft u geen kosten te betalen, deze komen voor eigen rekening van Sons Real Estate. Er is dus geen sprake van een courtage of een vast tarief. Notariskosten voor de overdracht nemen wij ook voor eigen rekening. Benieuwd naar welke bod wij kunnen doen op uw woning? Vul dan de gegevens in van het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat u snel uw huis kunt verkopen in Megen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!