Huis verkopen Marienheem

Uw huis in Marienheem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u uw huis verkopen in Marienheem of Raalte, Nijverdal, Heeten of elders? Sons Real Estate is een opkoper en doet direct een bod op uw huis. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, heeft u bij ons direct zekerheid en kunt op een flexibele manier uw huis verkopen. Zo is de overdrachtsdatum in overleg en heeft u veel opties voor een zorgeloze overgang. Neem contact op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren voor een afspraak op locatie. Uw huis zonder onzekerheden verkopen in Marienheem Gaat uw huis verkopen in Marienheem of omgeving? U kunt huis zorgeloos verkopen aan opkopende makelaar Sons Real Estate. Zeker als u met spoed uw huis dient te verkopen, biedt een directe verkoop aan ons een uitkomst. We zorgen voor een snelle overdracht en u heeft direct zekerheid. Zo brengen we in alle gevallen een bod uit zonder voorbehoud van financiering en is een bouwtechnische keuring geen onderdeel van de taxatie. U kunt dan ook elk type huis aan ons verkopen, zonder dat u makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Verkoopvoorwaarden zijn in overleg Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan komen we u graag tegemoet. Zo waarborgen we een fijne verkoop van elk soort huis en bent u verzekerd van een soepele overgang naar een nieuwe woning. Er is veel mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Zo is een uitgestelde levering mogelijk, maar is een spoedverkoop natuurlijk ook mogelijk. Ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een vlot verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of dien direct een aanvraag in. We kunnen u snel tot dienst zijn.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Terherne

Direct uw huis verkopen in Terherne, De Herne, Akkrum, Oude Schouw of elders in de omgeving? Dan kunt u altijd terecht bij Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar kopen wij namelijk alle soorten woningen geheel voor eigen rekening. Dit gebeurt zonder tussenkomst van derde partijen en zonder voorbehoud van financiering. Voor een marktconform bod en een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden, bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een snelle waardebepaling door een professionele taxateur

Of u nu een boerderij, vrijstaande woning, appartement of studio wilt verkopen, voor alle soorten woningen kunt u bij ons terecht. Een aanvraag doen voor een uitstekend bod op uw woning is vrijblijvend en kosteloos, zelfs als uw woning niet in nieuwstaat verkeert. Mocht uw woning een renovatie nodig hebben, dan zorgen wij hier middels onze eigen bouwafdeling voor na de verkoop van uw woning. Voordat wij een bod kunnen uitbrengen, zal er eerst een waardebepaling moeten worden uitgevoerd. Onze ervaren taxateurs maken hiervoor graag een afspraak op locatie. Zaken als de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau worden dan goed bekeken. Na de taxatie zult u al snel een geweldig bod zonder voorbehoud van financiering ontvangen.

Een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden

Om u zo veel mogelijk te ontzien gedurende het verkooptraject, zijn wij erg flexibel. De overdrachtsdatum van uw woning kunt u bijvoorbeeld geheel naar wens vaststellen. Dit is mogelijk als u kiest voor een uitgestelde oplevering van uw woning. U kunt echter ook voor een directe oplevering van uw woning kiezen. Op die manier kan uw woning vaak al binnen slechts één week helemaal verkocht zijn. Het is ook mogelijk om uw woning na de verkoop weer van ons terug te huren en u betaalt geen hoge makelaars- of notariskosten. Wilt u snel uw huis verkopen in Terherne of omstreken? Neem dan zeker contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!