Huis verkopen Maren Kessel

Uw huis in Maren Kessel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Maren Kessel? U kunt uw woning snel aan vastgoedmakelaar Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een goed vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Maren Kessel

Snel en zonder moeilijkheden uw huis verkopen in of rond Maren Kessel? Kies dan voor een directe verkoop aan vastgoed opkoper Sons Real Estate. Als opkopende vastgoedmakelaar kunt u bij ons terecht voor een bod op elk type huis. Zo zijn we landelijk actief en zorgen we altijd voor een marktconform bod op uw huis, zonder enig voorbehoud. Bij het verkopen van een huis komt veel om de hoek kijken. Zo moet er vaak een hoop geregeld worden en het kan een langdradig proces zijn. Als vastgoedmakelaar bieden we een snel verkooptraject aan, waarbij we u veel uit handen kunnen nemen. Zo is het bij Sons Real Estate mogelijk om de verkoop van uw huis al binnen één week rond te krijgen. Ook als u uw woning wilt verkopen in Alem, Kerkdriel, Rossum, Lith of elders, dan kunt u bij Sons Real Estate een aanvraag doen.

Wij doen een vrijblijvend bod op elk type woning

Wij zijn als vastgoedmakelaar geïnteresseerd in elke type woning, ongeacht onderhoudsstaat of locatie. Wij zijn landelijk actief als vastgoed opkoper en zo ook in de regio Maren Kassel. Daarbij maakt het niet uit of het een vrijstaand huis, appartement, hoekwoning of een villa betreft. We kunnen als vastgoed opkoper direct een waardebepaling opstellen en een vrijblijvend bod uitbrengen, zonder voorbehoud van financiering. Zo heeft u direct zekerheid en weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw huis. Bijkomende kosten zoals, notariskosten voor de overdracht, worden door Sons Real Estate voor eigen rekening genomen.

De effectieve werkwijze van Sons Real Estate

We kijken naar meerdere factoren voor de waardebepaling van uw woning. Zo bekijken we allereerst het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning, maar vergelijken we ook al verkochte huizen in de regio. Ook worden eventuele aanbouwen, dakkapel, renovaties en andere woonuitbreidingen meegenomen in de waardebepaling. Vervolgens doen wij een definitief bod op uw woning, zonder enig voorbehoud. Wilt u direct een huis verkopen in Maren Kessel, zonder moeilijkheden? Neem dan direct telefonisch contact op met ons of vul het digitale contactformulier in op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!