Huis verkopen Lopikerkapel

Uw huis in Lopikerkapel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Lopikerkapel? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Lopikerkapel?

Snel uw huis verkopen in Lopikerkapel of omliggende plaatsen zoals IJsselstein, Benschop of Lexmond? Sons Real Estate is een opkoper van divers woonvastgoed, waaraan u direct uw woning kunt verkopen. We doen vrijblijvend een bod op elk soort woning, ongeacht de staat. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op een snel verkooptraject, zonder onzekerheden.

Kosteloos uw huis verkopen in Lopikerkapel

Als u uw huis in Lopikerkapel wilt verkopen, dan kunt u dit kosteloos doen via Sons Real Estate. Als landelijke actieve vastgoedmakelaar kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk soort woning. Zo is het mogelijk om uw appartement of vrijstaand huis te verkopen, maar ook als u een boerderij, villa of ander woonvastgoed wilt verkopen, kunt u uiteraard bij ons terecht. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening aankopen, hoeft u geen enkele makelaarskosten af te dragen. Er zijn ook geen verborgen kosten achteraf en de kosten voor de notaris bij de overdracht nemen wij tevens voor rekening. U bespaart op die manier veel geld. 

Verkoopvoorwaarden altijd in overleg

Als u uw woning in Lopikerkapel wilt verkopen aan ons, dan kunt u dit zeer flexibel doen. Zo is het mogelijk om uw woning heel snel aan ons over te dragen, maar een uitgestelde oplevering is ook een optie. Als u nog niet direct in uw nieuwe woning kan, dan kunt u een geruime tijd in uw huidige woning verblijven, terwijl de verkoop van uw woning al rond kan zijn. Daarnaast heeft u als verkoper diverse opties als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Zo is het mogelijk om inboedel te laten staan en heeft u de mogelijkheid uw woning te huren na de verkoop. Kiest u voor een uitgestelde oplevering en wilt u alvast een aanbetaling? Na het tekenen van de koopovereenkomst is dit in de meeste gevallen mogelijk. Zo heeft u nog veel meer opties bij Sons Real Estate, als u uw huis wilt verkopen in Lopikerkapel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!