Huis verkopen Loon op Zand

Uw huis in Loon op Zand goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Loon op Zand zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Loon Op Zand

Wilt u met spoed een huis verkopen in Loon Op Zand? Sons Real Estate doet direct een uitstekend bod. Als opkopende vastgoedmakelaar bieden wij huiseigenaren een snel verkooptraject, zonder onzekerheden. Het kan voorkomen dat u genoodzaakt bent uw huis met spoed te verkopen. U kunt dan ongeacht de omstandigheden bij ons terecht voor een directe verkoop, waarbij het verkooptraject volledig wordt ontzorgd. U heeft altijd de tijd om een vervangende woning te vinden en kunt hier eventueel een voorschot voor krijgen, zodat u dit kunt gebruiken als aanbetaling voor een nieuw huis. Wilt u een huis verkopen in Udenhout, De Kuil, Dongen of elders? Ook dan kunt u vrijblijvend een bod op uw woning ontvangen.

Elk type huis verkopen aan Sons Real Estate

Of u nu een bungalow, rijtjeswoning, flat appartement of een villa wenst te verkopen in Loon Op Zand of elders in de regio. Als vastgoedmakelaar doen we graag een aanbod op uw woning. Allereerst komen we langs op locatie, om zo de waarde van uw woning te bepalen. We bekijken altijd grondig de onderhoudsstaat van uw huis en nemen renovaties of uitbreidingen mee in de calculatie. Sons Real Estate koopt uw woning in alle gevallen voor eigen rekening. Daarom is ons bod, zonder enig voorbehoud van financiering. Aan ons een huis verkopen in Loon Op Zand geeft u direct zekerheid.

Een snelle verkoop zonder verkoopkosten

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een directe verkoop van uw woning. Wij zijn als opkopende partij landelijk actief en hebben al vele huiseigenaren mogen ontzorgen met het verkooptraject. We zorgen voor een spoedig verkooptraject, waarbij er goed gecommuniceerd wordt. Daarnaast zijn we als vastgoedmakelaar zeer flexibel en worden er geen kosten berekend voor een verkoop aan ons. Naar wens kunt u uw inboedel laten staan en de verhuisdatum bepalen. Vul eenvoudig de gegevens in van het contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op. Sons Real Estate neemt spoedig contact met u op, zodat u snel uw huis kunt verkopen in Loon op Zand.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!