Huis verkopen Loenersloot

Uw huis in Loenersloot goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in of nabij Loenersloot? U kunt geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen en een bod zonder financieringsvoorbehoud ontvangen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Loenersloot

Wilt u graag binnen een kort tijdsbestek uw huis verkopen in Loenersloot, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Baambrugge of omgeving? Doe dan bij Sons Real Estate een aanvraag voor een directe verkoop van uw woning. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar kopen we woningen voor eigen rekening. In ieder type woning zijn we geïnteresseerd. Op korte termijn ontvangt u een passend bod zonder financieringsvoorbehoud. U kunt rekenen op een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden.

Een taxatie en een uitstekend bod

Als u uw woning snel wilt verkopen in Loenersloot, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. Direct na binnenkomst van uw aanvraag gaan we voor u aan de slag. We brengen u in contact met één van onze ervaren taxateurs en maken graag een afspraak voor een opname van uw woning op locatie. De taxateur voert vervolgens een nauwkeurige, maar snelle waardebepaling uit. Hierbij wordt er gekeken naar onder meer het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de aankoopprijs van vergelijkbare woningen die onlangs in de regio werden verkocht. We brengen spoedig een passend bod uit zonder voorbehoud van financiering.

Flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot traject

Een directe verkoop van uw huis aan een vastgoedmakelaar brengt diverse voordelen met zich mee. U krijgt vergeleken met een regulier verkooptraject te maken met een flexibel traject. Zo geven we u bijvoorbeeld inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum. Ook kunt u ervoor kiezen om het huis terug te huren na de verkoop. Hiermee maken we de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk. Van hoge makelaars- of notariskosten is bij ons geen sprake. Bent u van plan om snel uw huis te verkopen in Loenersloot of elders in de regio? Neem dan vandaag nog contact op met Sons Real Estate via het online contactformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!