Huis verkopen Leerbroek

Uw huis in Leerbroek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Leerbroek? Sons Real Estate koopt woningen zonder enig financieringsvoorbehoud. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Leerbroek

Bent u van plan om op korte termijn uw huis te verkopen in Leerbroek, Meerkerk, Nieuwland, Leerdam of elders in de omgeving? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u uw woning direct kunt verkopen. We kopen elk soort woning direct voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. U kunt spoedig een uitstekend bod verwachten op uw woning. Dit is zonder enig financieringsvoorbehoud. We garanderen u een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden.

Een bod zonder financieringsvoorbehoud

Als landelijk actieve vastgoedkoper doen we graag een bod op uw woning. Het voordeel is dat hierbij geen sprake is van financieringsvoorbehoud. U kunt uitgaan van een passend bod. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van onze taxateurs kan het bod snel worden uitgebracht. Tijdens de waardebepaling kijken we naar meespelende factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Zonder verplichtingen en geheel kosteloos kunt u bij ons een aanvraag doen. Of u nu een appartement, villa, boerderij, tussenwoning, landhuis, tiny house of vrijstaande woning wilt verkopen, we kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Flexibele voorwaarden

U bent verzekerd van een flexibel en zorgeloos verkooptraject. Om u te ontzien en een soepele overgang naar uw nieuwe woonplek te garanderen, geven we u inspraak bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. We laten de datum van overdracht bijvoorbeeld graag aansluiten bij uw voorkeur. Verder is het mogelijk om de woning terug te huren na de verkoop. Mede omdat we woningen kopen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden, hoeft u bij ons geen hoge makelaars- of notariskosten te betalen. Van onzekerheid of een langdurig traject is geen sprake. Wilt u graag snel uw huis verkopen in of rondom Leerbroek? Doe vandaag nog een aanvraag, dan bespreken we de mogelijkheden. We zijn telefonisch en via het online contactformulier te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!