Huis verkopen Lauwerzijl

Uw huis in Lauwerzijl goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Lauwerzijl ? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Lauwerzijl

Gaat u uw huis verkopen in of rondom Lauwerzijl? U kunt uw huis direct voor een goede prijs verkopen aan Sons Real Estate. Zeker als u op zeer korte termijn uw huis moet verkopen, dan biedt een directe verkoop aan ons, een uitkomst. Een van onze taxateurs is snel op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling, waarna u al binnen een werkdag een bod ontvangt. Gaat u daarmee akkoord? Dan bent u verzekerd van een snelle verkoop zonder enige onzekerheden. Ook als u uw huis wilt verkopen in Munnekezijl, Zoutkamp, Ulrum of elders rondom Lauwerzijl, dan kunt u bij ons terecht. 

Op korte termijn uw huis verkopen in Lauwerzijl

Snel uw huis verkopen in Lauwerzijl is mogelijk via een directe verkoop aan Sons Real Estate. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, nemen wij uw woning direct af voor een goede prijs en garanderen een zorgeloos verkooptraject, tot aan de daadwerkelijk oplevering. Een aanvraag is geheel vrijblijvend, waarna één van onze taxateurs snel op locatie komt voor een taxatie. Vervolgens ontvangt u direct een goed bod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken omtrent een financieringsvoorbehoud of een bouwtechnische keuring. Wij kopen uw huis immers direct voor eigen rekening. In de meeste gevallen is de verkoop dan ook al binnen één week rond.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Via Sons Real Estate kunt u uw huis zorgeloos verkopen in Lauwerzijl voor een marktconforme prijs. We bieden u direct zekerheid door direct een vrijblijvend te doen zonder enig voorbehoud. Naast een goed bod bent u verzekerd van soepel verkooptraject, waarbij de verkoopvoorwaarden altijd in overleg zijn. Wij zijn geïnteresseerd in alle type huizen en in alle staten. Zo is het mogelijk uw huis in een verouderde staat aan te bieden, maar ook als u uw huis in nieuwstaat wenst te verkopen op korte termijn, dan bent u bij ons verzekerd van vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of neem vandaag nog contact op voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!