Huis verkopen Kwadendamme

Uw huis in Kwadendamme goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Kwadendamme aan een vastgoedmakelaar? Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig en geheel kosteloos. Bovendien garanderen wij u zekerheid en een flexibel verkooptraject.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Kwadendamme

Heeft u plannen om uw huis te verkopen in Kwadendamme, Ovezande, Hoedekenskerke, ‘s-Gravenpolder of een andere omliggende plaats? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Bij ons bent u verzekerd van een vlot, soepel en flexibel verkooptraject. Daarnaast komen er bij ons geen hoge makelaarskosten en andere onzekerheden aan te pas. Voor diverse typen woningen doen wij graag een aannemelijk bod.

Een vlot en flexibel verkooptraject

Voor zowel een woning in nieuwstaat of verouderde staat kunt u bij ons een aanvraag doen. Vervolgens zorgen onze ervaren taxateurs voor een nauwkeurige waardebepaling en een uitstekend bod. Of het nu gaat om een vrijstaande woning, appartement, boerderij, villa of ander type woning, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij een aanvraag voor een bod op uw huis komen geen kosten aan te pas. Gaat u akkoord met ons bod? Dan bent u verzekerd van een vlot en flexibel verkooptraject. Dit is ideaal wanneer u uw woning in Kwadendamme op korte termijn wilt verkopen. Om te kunnen zorgen voor een soepele overgang naar uw nieuwe woning, kunt u de overdrachtsdatum geheel naar wens bepalen. Daarnaast beschikt u over de mogelijkheid om zware inboedel zoals kasten en bedden in het huis te laten staan.

De waardebepaling van uw woning

Als u van plan bent om uw huis te verkopen in Kwadendamme, kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een uitstekende waardebepaling van uw woning. Onze ervaren taxateurs weten precies welke factoren van invloed zijn op de waarde van uw huis. Zo houden onze taxateurs bijvoorbeeld rekening met de staat van uw huis. Een woning met een hoog afwerkingsniveau heeft namelijk een hogere waarde dan een woning met een laag afwerkingsniveau. Ook kijken we naar vergelijkbare woningen die onlangs in de nabije omgeving zijn verkocht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken. Ook kunt u uw gegevens bij ons achterlaten via het contactformulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!