Huis verkopen IJsselmuiden

Uw huis in IJsselmuiden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij IJsselmuiden? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in IJsselmuiden

Wilt u direct uw huis verkopen in IJsselmuiden en zit u niet te wachten op onzekerheden en hoge kosten? Verkoop uw woning dan aan Sons Real Estate. Wij zijn een vastgoedmakelaar en zorgen voor een vlot verkooptraject. Bij ons kunt u rekenen op flexibele voorwaarden en dat betekent bijvoorbeeld ook dat u de overdrachtsdatum naar wens in kunt vullen. Hierdoor kunt u geruime tijd in uw woning blijven en een hoop stress voorkomen. 

Bent u van plan om uw woning te verkopen in IJsselmuiden of in plaatsen zoals Grafhorst, Wilsum, Zalk of elders in deze omgeving? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om gratis een aanvraag te doen voor een bod.

Kies voor een kosteloos en flexibel verkooptraject

Schakelt u Sons Real Estate in, dan bent u verzekerd van een snel en flexibel verkooptraject. Wij bieden u zekerheid en zorgen ervoor dat u verschillende opties krijgt. Zo behoort een uitgestelde oplevering tot de mogelijkheden en u bespaart op kosten, omdat u geen geld kwijt bent aan notaris- of makelaarskosten. Wij kopen uw woning namelijk direct op met eigen middelen, hierdoor is er geen sprake van een courtage of provisie. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na de verkoop van uw huis hier toch te blijven wonen. Wij doen namelijk ook aan terugverhuur na verkoop.

Ongeacht de locatie of de staat van de woning een bod 

Sons Real Estate doet een bod op vrijwel iedere woning. Het maakt niet uit of uw woning verouderd is of juist in uitstekende staat verkeert, wij zullen ervoor zorgen dat u een passend bod ontvangt. Dat wij een bod kunnen doen, ongeacht de staat van uw woning, komt omdat we een eigen bouwafdeling hebben. Dit zorgt ervoor dat we eventuele verbouwingen kunnen doen, nadat we uw woning gekocht hebben. De onderhoudsstaat maakt dus minder uit en onze taxateurs kunnen snel een uitstekend bod doen. Wilt u een appartement, boerderij of vrijstaand huis verkopen in IJsselmuiden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!